GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola CDMA

Motorola CDMA here all threads Related to Motorola CDMA Hardware Servicing and Repairing.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2008, 14:16   #1 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,566
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 6,668
Donate money to this user
Little problem with Motorola W362


Hello to all members,
Need to flash motorola W362, I have required DmTool, flashing file and driver. But the problem is driver is not being installed (neither automatically nor manually). Any idea about this model to install driver, since driver is not being installed I think there is some other trick or different driver. I have Motorola Driver v2.9.0.0.

Need suggestion.
  Reply With Quote
Old 11-15-2008, 18:55   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,093
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,050
USE THIS DRIVER , LINK= Motorola_USB_utility.rar
  Reply With Quote
Old 11-15-2008, 19:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,093
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,050
Or use it ,it is tested by me.

OR CONTACT BY Y ID :- banerjee105
Attached Files
File Type: zip W362_Motorola USB Driver.zip (369.7 KB, 213 views)
  Reply With Quote
Old 11-15-2008, 19:36   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 144
Member: 758236
Status: Offline
Thanks Meter: 6
mov009 king

mov009 king can i ask you
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 07:12   #5 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,566
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 6,668
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by mov009 View Post
Or use it ,it is tested by me.

OR CONTACT BY Y ID :- banerjee105
Thanx, it worked and problem solved, now handset is working fine.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My little problem with the new support site Royslade Twisterflasher 4 03-08-2005 19:35
Help: a little problem with Motokey FG_FG Motorola Old Legacy (EMMI) 8 10-16-2002 17:10
little problem with eeprom toolz vegeta Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 03-13-2002 06:59

 



All times are GMT +1. The time now is 11:53.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26677 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO