GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola CDMA

Motorola CDMA here all threads Related to Motorola CDMA Hardware Servicing and Repairing.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-25-2010, 21:07   #1 (permalink)
No Life Poster
 
foo_men's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: salina cruz, oaxaca, mèxico
Age: 53
Posts: 812
Member: 296918
Status: Offline
Thanks Meter: 117
motorola QA4 spc and programming


motorola QA4 from cricket

1.- put the phone in modem: MENU/SETTINGS/CONNECTIONS/MODEM (MENU for out)
2.- Use RSD lite for connect with PC (OPTIONAL)
3.- Use p2k05seem-rc1 for get SPC......press LOAD FROM PHONE
P2KSEEM MOTO QA4.JPG
4.- Once yo have SPC, you have to use CDMAWORSHOP original for Programming, enter SPC for unlock the phone and change PRL from your favorite carrier (i don`t know if with craked workshop works).
**you have to identificate the COM Port in your pc for connect it with cdmaworkshop**
moto qa4 workshop.JPG
5.- For manually programming: ##nam# or ##nam* then spc 333333 or the spc you get from p2kseem (whatever).

Hope it can be usefull for you

B.R.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to foo_men For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-26-2010, 09:55   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: /system/bin
Age: 25
Posts: 236
Member: 446169
Status: Online
Sonork: 100.1601454
Thanks Meter: 26
How TO Transfer Relince No. in Motorola Q ?????????
  Reply With Quote
Old 05-26-2010, 18:05   #3 (permalink)
No Life Poster
 
foo_men's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: salina cruz, oaxaca, mèxico
Age: 53
Posts: 812
Member: 296918
Status: Offline
Thanks Meter: 117
Transfer? you want to program a reliance number un moto Q?, if you have spc then enter to nam program with: ##073887* send
  Reply With Quote
Old 12-29-2010, 19:03   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 209
Member: 327489
Status: Offline
Thanks Meter: 51
& how to prl write ???????
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 12:08
wt603 and .pkd ARt Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-13-1999 19:18

 



All times are GMT +1. The time now is 19:18.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24685 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO