GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola CDMA

Motorola CDMA here all threads Related to Motorola CDMA Hardware Servicing and Repairing.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2008, 18:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: bangalore india
Posts: 1,607
Member: 156994
Status: Offline
Sonork: 100.1615423
Thanks Meter: 610
MOTOROLA V3c


hi,

i have a motorola v3c , after a ******* upgrade with a v3m flash file . the phone is dead . when i put the battery only the keypad lights turn on . cant go to boot loader mode . is there any solution for fixing it ........ please help
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 19:44   #2 (permalink)
No Life Poster
 
michel.tissier's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Twilight Zone
Posts: 1,268
Member: 736073
Status: Offline
Thanks Meter: 81
flash your phone again with a v3c flash file
  Reply With Quote
Old 10-29-2008, 00:14   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: bangalore india
Posts: 1,607
Member: 156994
Status: Offline
Sonork: 100.1615423
Thanks Meter: 610
i cant flash . the phone doesnt recognise . only lights on the keypad when connect the usb cable . is there any test point to flash it . i have tried using rsd lite , radio comm , pst , it doesnt recognise . please help . is there any free solution .
  Reply With Quote
Old 10-29-2008, 12:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
michel.tissier's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Twilight Zone
Posts: 1,268
Member: 736073
Status: Offline
Thanks Meter: 81
can you put it in flash mode?
  Reply With Quote
Old 10-30-2008, 18:52   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: bangalore india
Posts: 1,607
Member: 156994
Status: Offline
Sonork: 100.1615423
Thanks Meter: 610
flash mode ? well i cant put it in boot loader mode . doesnt get display . only keypad lights and nothing else . how to put it to flash mode . can u tell me please would be a great help . i am a newbie in motorola . so please help me . coz one of my friend told me to find a test point and a boot loader file . where can i find that . please please please help
  Reply With Quote
Old 11-01-2008, 07:49   #6 (permalink)
Freak Poster
 
pavas's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Age: 35
Posts: 404
Member: 792200
Status: Offline
Thanks Meter: 62
Cool Friend

DEAR MAY BE YOUR RIBBON IS DAMAGEG TRY TO CHANGE IT THEN FLASH IT WITH V3C FILE FROM RSD LITE V 3.8 THEN DO MANUAL PRORAMING TO CHANGE NETWORK IN MY PREVIOUS POST I ATTACH MANUAL PROGRAMMING IN THAT POST
  Reply With Quote
Old 11-01-2008, 19:41   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: bangalore india
Posts: 1,607
Member: 156994
Status: Offline
Sonork: 100.1615423
Thanks Meter: 610
what is a ribbon ? can u please explain . when do i find this ribbon please help me . coz when i connect a charger or data cable only the keypad lights goes on . it is not recognised by any software .
  Reply With Quote
Old 11-03-2008, 05:30   #8 (permalink)
Freak Poster
 
pavas's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Age: 35
Posts: 404
Member: 792200
Status: Offline
Thanks Meter: 62
ribbon means patta whch connects ur display to main board
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motorola V3c CDMA Programing wiky Motorola CDMA 26 11-02-2007 18:54
motorola v3c change ESN guddu206900 Motorola CDMA 0 03-11-2007 16:20
I need some help about motorola v3c[Help] pentagono Motorola CDMA 3 07-12-2006 16:09
MOTOROLA V3c SOFTWARE Marlon Lewis Motorola CDMA 0 05-11-2006 05:07
Motorola V3c E815 ESN Repair DataCableGL Motorola P2k 0 03-10-2006 18:40

 



All times are GMT +1. The time now is 09:56.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28620 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO