GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola CDMA

Motorola CDMA here all threads Related to Motorola CDMA Hardware Servicing and Repairing.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-29-2007, 10:40   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Member: 231516
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Motorola V3C ESN

Hi to All
Some days ago ESN on my moto v3c was changed by some engeneers. But today, after a fullflash of my moto, my old ESN come's back. So, I think, there was some patch, that allows to change ESN. Does anyone know the name of software that can do such things or the place I can buy it?
  Reply With Quote
Old 10-30-2007, 17:38   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kiev, Ukraine
Age: 29
Posts: 98
Member: 88304
Status: Offline
Thanks Meter: 2
there is a solution but not for free. private please
  Reply With Quote
Old 11-02-2007, 18:56   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 139
Member: 36205
Status: Offline
Thanks Meter: 12
ESN Solution

Where can i find this solution and how much? u can pm me thanks.
Quote:
Originally Posted by $ide$tep View Post
there is a solution but not for free. private please
  Reply With Quote
Old 11-02-2007, 20:41   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: in every helping need
Posts: 17
Member: 462828
Status: Offline
Thanks Meter: 2
i m intrested in ur offer pm me
  Reply With Quote
Old 11-03-2007, 18:28   #5 (permalink)
No Life Poster
 
lovingazmee's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: iNsIde uR HeArT
Posts: 568
Member: 246670
Status: Offline
Thanks Meter: 161
U can chage Esn Through Moto Dongle but much expensive
  Reply With Quote
Old 11-04-2007, 15:31   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 139
Member: 36205
Status: Offline
Thanks Meter: 12
What the price and where to get it

Hi,
I am interested in buying the moto dongle, can u tell me where to get it?
Thanks
Quote:
Originally Posted by lovingazmee View Post
U can chage Esn Through Moto Dongle but much expensive
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
V3c Esn Change? Kanwalgee Smart-Clip 1 07-14-2009 15:46
motorola v3c esn chanser pavas Motorola CDMA 7 04-12-2009 15:17
Motorola V3c CDMA Programing wiky Motorola CDMA 26 11-02-2007 18:54
motorola v3c change ESN guddu206900 Motorola CDMA 0 03-11-2007 16:20
Motorola V3c E815 ESN Repair DataCableGL Motorola P2k 0 03-10-2006 18:40

 



All times are GMT +1. The time now is 17:05.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30229 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO