GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Karbonn > Karbonn Hardware Repair

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2015, 13:38   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: IND>TN>SLM)
Posts: 332
Member: 622934
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Karbonn Titanium S5 Auto off..


karbonn s5 auto OFF.Switch on the mobile After 1 minute (Sleep Mode)AUTO OFF.i press to ON/OFF Button Then Vibrate to on the mobile...ple help...whats the problem....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to londangsm For This Useful Post:
Old 08-18-2015, 19:18   #2 (permalink)
Super Moderator
 
MyGSM World's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: India
Posts: 11,068
Member: 1078689
Status: Offline
Sonork: 100.1626373
Thanks Meter: 2,649
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by londangsm View Post
karbonn s5 auto OFF.Switch on the mobile After 1 minute (Sleep Mode)AUTO OFF.i press to ON/OFF Button Then Vibrate to on the mobile...ple help...whats the problem....
Dear Friend,

Did You Try With Flash, Both Of Part BP & AP ?.
  Reply With Quote
Old 09-13-2015, 09:25   #3 (permalink)
No Life Poster
 
tarunvishal's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 832
Member: 308296
Status: Offline
Thanks Meter: 152
its problem from wifi ic remove it
  Reply With Quote
Old 09-15-2015, 13:03   #4 (permalink)
Super Moderator
 
MyGSM World's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: India
Posts: 11,068
Member: 1078689
Status: Offline
Sonork: 100.1626373
Thanks Meter: 2,649
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by tarunvishal View Post
its problem from wifi ic remove it
Dear Friend,

Can You Show Location Of Wi-Fi IC Please ?. If Possible Show Solution With Picture.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MyGSM World For This Useful Post:
Old 12-27-2016, 13:37   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Age: 30
Posts: 8
Member: 1270862
Status: Offline
Sonork: 100.1653589
Thanks Meter: 2
karbon titanium s5 restart in some time

remove wifi ic below image of wifi n bluetooth ic after remove ic wifi bluetooth not working
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:23.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22236 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO