GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPad , iPod , Apple TV

iPad , iPod , Apple TV iPad 1 , iPad 2 , iPad 3 , iPad Mini , iPad 4 / iPod Classic , iPod Nano , iPod Touch / Apple TV

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2013, 16:56   #1 (permalink)
Freak Poster
 
dj.orion's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 202.43.163.90
Posts: 322
Member: 323742
Status: Online
Thanks Meter: 66
Ipad 1 5.1.1 can not activate

Please help, what is the problem here.?


I've tried for 4 days restore n activate in several different pc
Same as well through WIFI
n what is shown in padlock itunes.??? I never noticed that before
Is that normal.???

I don't think this cause of my internet connection
Last day I activated some iphone 3s n 4, n no problem at all
  Reply With Quote
Old 03-22-2013, 17:00   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2012
Location: morroco
Posts: 95
Member: 1861040
Status: Offline
Sonork: 100.1626273
Thanks Meter: 10
Use snowbreez to build custom hactivated for your idevice And flash it with itunes
  Reply With Quote
Old 03-22-2013, 17:15   #3 (permalink)
Freak Poster
 
dj.orion's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 202.43.163.90
Posts: 322
Member: 323742
Status: Online
Thanks Meter: 66
I tried before, bro. But snowbreeze not allow to tick hackactive option

That dimmer text color mean that option not working

Any suggestion.??? or any wrong procedure i'm doing there.?>??
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dj.orion For This Useful Post:
Old 03-23-2013, 07:48   #4 (permalink)
Freak Poster
 
dj.orion's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 202.43.163.90
Posts: 322
Member: 323742
Status: Online
Thanks Meter: 66
Still waiting 4 help
  Reply With Quote
Old 03-23-2013, 12:31   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 31
Member: 1352628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i also have the same problem. and after a few days of googling. i think using ubuntu to skip the activation screen is the only way
  Reply With Quote
Old 04-02-2013, 10:01   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2010
Location: jakarta
Posts: 54
Member: 1474081
Status: Offline
Thanks Meter: 15
ipad 1 activation

i got a lot problem with ipad 1 activation after commboard is broken.unable to activated.is there is solution in this forum...HHHeeLLLLPPP Pleaaaaseeeee
  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 10:26   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: lusaka
Posts: 173
Member: 320108
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by ahjie1989 View Post
i also have the same problem. and after a few days of googling. i think using ubuntu to skip the activation screen is the only way

will you give more info on how to do it am too stuck on activation
  Reply With Quote
Old 05-07-2013, 11:23   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Redtan_70's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: "NEAR YOU"
Posts: 254
Member: 785142
Status: Offline
Sonork: 100.1606160
Thanks Meter: 172
sameproblem with my ipad 1 cannot activated, need help...
  Reply With Quote
Old 05-07-2013, 15:14   #9 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: sirsa
Age: 47
Posts: 135
Member: 123740
Status: Offline
Sonork: talwaria@gmail.com
Thanks Meter: 23
use snowbreeze 2.9.14
i hav done my ipad 1 5.1.1
  Reply With Quote
Old 05-07-2013, 17:53   #10 (permalink)
Freak Poster
 
dj.orion's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 202.43.163.90
Posts: 322
Member: 323742
Status: Online
Thanks Meter: 66
Quote:
Originally Posted by talwaria View Post
use snowbreeze 2.9.14
i hav done my ipad 1 5.1.1
How do u did it.? hacktivation with snowbrezze
  Reply With Quote
Old 05-08-2013, 17:30   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: Portugal, beautifull Lisbon
Age: 35
Posts: 396
Member: 478535
Status: Offline
Thanks Meter: 98
have you tried to jailbreak the ipad? just jailbreak it and it will be "hacktivated"

ipad 1 5.1.1 ask to activate, usb connected to pc, shutdown ipad, redsn0w .15b3-jailbreak, dfu mode on the ipad, finish jailbreak, hacktivated!

Usually on iphone, this method don't let you get network. don't know if 3g version of ipad 1 will have 3g network.

Br

ps. zinodadi had his point on the jailbreak.
  Reply With Quote
Old 05-09-2013, 04:35   #12 (permalink)
Moderator
 
~AhmedLeO~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: [EgypT.AleX]
Posts: 3,822
Member: 224065
Status: Offline
Sonork: 100.1577902
Thanks Meter: 4,860
Imei is ok? And your ipad restore all ok without errors ?
  Reply With Quote
Old 08-11-2013, 07:42   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Member: 1843485
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Desirat View Post
have you tried to jailbreak the ipad? just jailbreak it and it will be "hacktivated"

ipad 1 5.1.1 ask to activate, usb connected to pc, shutdown ipad, redsn0w .15b3-jailbreak, dfu mode on the ipad, finish jailbreak, hacktivated!

Usually on iphone, this method don't let you get network. don't know if 3g version of ipad 1 will have 3g network.

Br

ps. zinodadi had his point on the jailbreak.
I have tried jailbreaking with redsn0w 0.9.15b3 with no luck. iPad still asks for activation after jailbreak

any other ideas??
  Reply With Quote
Old 08-13-2013, 05:01   #14 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2010
Location: jakarta
Posts: 54
Member: 1474081
Status: Offline
Thanks Meter: 15
what you got,ipad 1 wifi only or 3g+wifi ?
i have a lot problem with activation on ipad 1 3G+wifi.but if i remove the commboard comunication activation will success.even i replace with other good commboard communication ipad still wont activated
  Reply With Quote
Old 08-15-2013, 05:20   #15 (permalink)
Freak Poster
 
richello baring's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: in front of my customer
Age: 35
Posts: 342
Member: 244407
Status: Offline
Thanks Meter: 56
I've got same issue here, ipad 1 3g+wifi wont activate but restore in itunes ok, also tried with sn0wbreeze still won't activate.
I also tried removing comm board but still won't activate... any solution?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:26.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.46012 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO