GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets > Android Tablets


Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2013, 08:20   #121 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Member: 1613860
Status: Offline
Thanks Meter: 0

china ANDROID TABLET HANGS ON ANDROID LOGO
MY TAB CONFIGIGRATION
NAME --ANDRONE
MODEL NO--- I7RST
ANDROID 2.2
PLZ HELP
 
Old 01-16-2013, 00:47   #122 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Member: 1869097
Status: Offline
Thanks Meter: 0
chinese android tablet freezes on start up

i have a chinese android J-Q88B 4.0.3 tablet that freezes on start up. it just stays on android logo. this tablet was rooted
 
Old 01-19-2013, 14:53   #123 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Member: 1870936
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi

I have china made tablet.
when i switch it ON,it get stuck on android logo. Can anyone please help me out..
My tablet name: WINTOUCH
ANDROID : OS2.2
KERNEL 2.6.32
BUILD NUMBER V1.2.3
PLEASE HELP ME SOON
 
Old 01-24-2013, 01:02   #124 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 29
Member: 1812976
Status: Offline
Sonork: eeeee
Thanks Meter: 8
if the tablet is Q75 or any wintouch products ... the one solution you have is : "" from me" " engineerali":
1. go to this site and download the firmware of your wintouch q75 tablet Q75
2. got the Live suit tool to download the firmware on your pc

LiveSuitPack_v1.07 - Download - 4shared
3. open the live suit
4. click on select image """ the box brand on the left"
5. turn off your tablet and put the usb cable in it "' dont connect to pc "
6. press power and volume (-) connect the cable to the Pc then with keeping finger on volume (-) button click on power 5 or 10 times till you see the small window of format
7. click yes and wait for the formating bar complete to 100%
 
Old 01-24-2013, 01:03   #125 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 29
Member: 1812976
Status: Offline
Sonork: eeeee
Thanks Meter: 8
select your product and the right firmware from the site
 
Old 01-25-2013, 11:42   #126 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Paris
Age: 43
Posts: 215
Member: 139718
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i have solve my china pro pad a088 hang hadroid by pressing vol down + power and reset, thanks to all members
 
Old 02-11-2013, 17:23   #127 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Member: 1882542
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi... this my prob... i change setting gsm only to gsm-td-scdma auto... i use this kind of code *#*#4636#*#*.... after that it reboot... then it cant start the fone with my sim inside.. i remove sim... try to "on" my fone... use that code again to chage it... i say unknown.... i try to change back to gsm... but i cant... now i cant use my fone because of that... please help me with this...

model = gt-a7100
android =4.0.4
kernel = 2.6.35.7
harware = 1.1.0
software = mt6515_c910_ht_en_v05
 
Old 02-13-2013, 06:08   #128 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Member: 1883265
Status: Offline
Thanks Meter: 0
flashrom

Quote:
Originally Posted by GSM RAJ View Post
give me your yahoo id . i have flash rom.

copy to mmc and insert it and power on.
hi this is my mail
[email protected]
can i have flash rom for this MG 701 china tablet
Thanks in advance
 
Old 02-14-2013, 07:29   #129 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Member: 1843047
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Smile

Quote:
Originally Posted by GSM RAJ View Post
give me your yahoo id . i have flash rom.

copy to mmc and insert it and power on.
my id [email protected]
it would be of nice help if u mail me.
 
Old 02-17-2013, 23:22   #130 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Member: 1885576
Status: Offline
Sonork: nuhjaz
Thanks Meter: 0
Me too.. Can anyone help me? Stock up ANDROID logo
ICS china tab 4.0.4
 
Old 02-18-2013, 13:41   #131 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Member: 1886096
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hello i'm having problems with the same unit except that the only specs i know with my unit is the screen shows 0.2.3.3 and the logo and nothing else...7" ,2mb ,512ram ...can u help me find the right flash/firmware and where i can download it? thanks in advance
 
Old 02-21-2013, 01:49   #132 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Member: 1885576
Status: Offline
Sonork: nuhjaz
Thanks Meter: 0
me too.. here is my email [email protected] thanks
 
Old 02-24-2013, 10:59   #133 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Member: 1886177
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have a 7inch android without a brand name and it wont boot here are pics[IMG]C:\Documents and Settings\artech\Desktop\New Folder (9)[/IMG]
 
Old 02-27-2013, 10:11   #134 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: malaysia
Age: 44
Posts: 111
Member: 12388
Status: Offline
Thanks Meter: 22
I have same problem with china tablete screen lock,how open screen lock by hand reset (yoyo8_DFP8007)
 
Old 02-27-2013, 11:15   #135 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Posts: 157
Member: 504633
Status: Offline
Thanks Meter: 33
Thumbs up hard reset

how can hard reset intex ibuddy connect tablet plse share.....
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 11-23-2017 07:11
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
Phone Stuff for FREE & KEy-GEn For Logo Editor ! BoNtEk - ThA WtC MeMbA Nokia Multimedia 8 10-31-2012 20:17
Operator-Logo for 5110 MiMiR the WiseMan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-25-1999 15:50

 



All times are GMT +1. The time now is 21:17.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41517 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO