GSM Shop

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets > Android Tablets

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-14-2013, 12:39   #1 (permalink)
No Life Poster
fiazahmad's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: PAKISTAN
Posts: 752
Member: 263277
Status: Offline
Thanks Meter: 125
x-tab hard reset

how can hard reset x-tab x10a
  Reply With Quote
Old 05-14-2013, 12:50   #2 (permalink)
No Life Poster
chand_gee's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: <jeddah al saudia>
Age: 27
Posts: 1,670
Member: 668050
Status: Offline
Sonork: 100.1656307
Thanks Meter: 432
Originally Posted by fiazahmad View Post
how can hard reset x-tab x10a
i think its alwiner a10 cpu based
search a10,a13 wipe rom or android tool
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +1. The time now is 18:52.

Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.13516 seconds with 7 queries