GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM > R-SIM&RGKNSE Products Area


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-18-2018, 22:50   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 1
Member: 2872538
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Sprint iPhone 8+ "No Service" using RSim


I have an iPhone 8+ from Sprint that is clean IMEI and no balance. I was using the same iPhone with RSim on T-Mobile and was working fine. I transferred service over to Verizon. Bought a new RSIM and inset with Verizon SIM card, and it didn't go to the white lock screen, it just says searching then goes to "No Service" I tried my Verizon SIM on a Verizon phone and it works fine. Does anybody know of any Verizon activation code that I can try? Or has anybody had this issue and fixed it? Please help, Thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:10.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12687 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO