GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > GCPro Key

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2018, 23:19   #2611 (permalink)
Freak Poster
 
1R0niC's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: San Luis Potosi, Mexico
Posts: 387
Member: 2109200
Status: Offline
Thanks Meter: 28

Quote:
Originally Posted by migue148 View Post
esta empresa de gcprokey no es nada profecional 3 meses y no puedes desbloquear mi gcprokey
Checking server connection...
Server access ok..
Card is Locked.
Making sure card is locked or not..
ERROR 0x1_islocked
Reading Details..
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC38420AEA
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-17-00-18


No digas nada porque luego stanner te pone ban por 20 días en todo gsmhosting marcando como spam las quejas


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-10-2018, 23:33   #2612 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18
Member: 1081728
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Checking GCPro Card Details...
Checking server connection...
GCPro SN GCFD8E5C42
Card OsVer 0002
Checking security of card...
GCPRO Activation := CARD IS ACTIVE
Card crypto verify ok..
Please install JAVA 8 before update & restart computer before using. https://java.com/en/download/
error := bZBZDsMgDESvZJbg5NPb3P9IHVpFVaoKYbCN543AiVETwzujll SDIxHeXWx4mHH3SBumJi4XrjPvGYuVcPceLZVRShG1qAAwz51N eMlW3LXdpbJhv3QUmP2hAGTbdH/QehqyVrTq+/zSs1HJb/WYrP4yxJSEp3p5pycv4+R63xOLvlnnLxipwvnA8fFx9b1k2dJQ iaMdaypkvAA=
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-18-23-24

ayuda con esto, cuando la trato de activar al update 61 me arroja este error y cuando abro el update 61 me dice lo siguiente

checking card failed apdu2

con un warning ... card not found ... error 33111.

agradesco la ayuda
  Reply With Quote
Old 01-10-2018, 23:50   #2613 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
Member: 2502377
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi,I purchased credits a few days ago,I had no problems at all.
Today,I bought Chimeratool and installed it on the same pc,but,when I tried to open Gcpro says it is locked..
Please help...I added the log

Checking server connection...
Server access ok..
Making sure card is locked or not..
session fail Card Locked..
Fail cardos Card Locked..
Fail to get card os...
Reading Details..
Card Lock Reason := Fce5EQAhDAPAlqzzF0sG+i/pYDbaVACzgSIPGdaZA++qim+F5ByuR+MNI2Xt2/ruBw==
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC6A273639
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-17-45-46
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 00:30   #2614 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
Member: 2502377
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi,I purchased credits a few days ago,I had no problems at all.
Today,I bought Chimeratool and installed it on the same pc,but,when I tried to open Gcpro says it is locked..
Please help...I added the log

Checking server connection...
Server access ok..
Making sure card is locked or not..
session fail Card Locked..
Fail cardos Card Locked..
Fail to get card os...
Reading Details..
Card Lock Reason := Fce5EQAhDAPAlqzzF0sG+i/pYDbaVACzgSIPGdaZA++qim+F5ByuR+MNI2Xt2/ruBw==
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC6A273639
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-17-45-46
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 01:13   #2615 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2015
Posts: 580
Member: 2395490
Status: Offline
Thanks Meter: 465
Donate money to this user
Smile

Quote:
Originally Posted by mamun_noakhali View Post
gc pro card not found....error 33111
Very easy. Just reflash the driver card.
I had that problem almost every day
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 01:39   #2616 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
Member: 2588927
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Checking server connection...
Server access ok..
Making sure card is locked or not..
session fail Card Locked..
Fail cardos Card Locked..
Fail to get card os...
Reading Details..
Card Lock Reason := FcLJEQAxCAOwliAHOE8HnP5L2tmRWjLIeYr+2INelcx5sAFjpI fi/VK+Vk3UvQa0FB8=
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC1536615D
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-21-16-31
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 08:36   #2617 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: bangladesh.ctg.noakhali
Posts: 12
Member: 1108881
Status: Offline
Thanks Meter: 0
gcpro card not found....error 33111

please help me---

gcpro card sn:-GCPro found...
Card verify ok...
Card OsVer 0002
GCPro SN:= GC4EFC6F40
GCPRO Activation := CARD IS ACTIVE
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-22-32-24
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 13:10   #2618 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
Member: 2588927
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Checking server connection...
Server access ok..
Making sure card is locked or not..
session fail Card Locked..
Fail cardos Card Locked..
Fail to get card os...
Reading Details..
Card Lock Reason := FcLJEQAxCAOwliAHOE8HnP5L2tmRWjLIeYr+2INelcx5sAFjpI fi/VK+Vk3UvQa0FB8=
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC1536615D
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-21-16-31
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 16:17   #2619 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 5
Member: 2740916
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by migue148 View Post
esta empresa de gcprokey no es nada profecional 3 meses y no puedes desbloquear mi gcprokey
Checking server connection...
Server access ok..
Card is Locked.
Making sure card is locked or not..
ERROR 0x1_islocked
Reading Details..
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC38420AEA
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...10-01-2018-17-00-18


problema resuelto gracias a Contact GCPro_support at skype
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 17:04   #2620 (permalink)
Freak Poster
 
1R0niC's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: San Luis Potosi, Mexico
Posts: 387
Member: 2109200
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Quote:
Originally Posted by migue148 View Post


problema resuelto gracias a Contact GCPro_support at skype


Cuando llegan a contestar ! Tengo 2 semanas mandando mensajes y no me atienden


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 23:30   #2621 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2011
Location: Los Angeles California
Posts: 108
Member: 1549521
Status: Offline
Thanks Meter: 17
GC Pro Box card Blocked

My card was block it but support send me a software to fix it and is working but allway appear this message desconect your card to avoid to block... I dont know what is the problem, Gc_support told me "Log say it's locked due to 10 bad commands to card" and my question is " Bad Commands what it means"... I have other boxes and I don't have this problem... Thank You so much...
  Reply With Quote
Old 01-12-2018, 06:15   #2622 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 274
Member: 247433
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Help bro...this is my customer


Quote:
Originally Posted by diva2812 View Post
Checking server connection...
Server access ok..
Card is Locked.
Making sure card is locked or not..
ERROR 0x1_islocked
Reading Details..
Card is not Allowed to UPDATE Contact reseller or GCPro_Team for more help..
GCPro SN := GC1B197A4A
Fail at unlock card please contact support...
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...06-01-2018-12-36-41

please help me ,,, still waiting for my solution ,,,

this my log before error

GCPro found...
Card verify ok...
Card OsVer 0002
GCPro SN:= GC1B197A4A
GCPRO Activation := CARD IS ACTIVE
Job finish
In case of any error do not forget to show log to support team...29-10-2017-19-00-56

Log Saved
Checking GCPro Card Details...
Checking server connection...
Verifying GCPro...
Card is already Updated to latst os := 0002
Job finish
In case of any error do not forget to show log to support team...29-10-2017-19-01-11

please help me ,, gcpro team ,, thanks.
  Reply With Quote
Old 01-12-2018, 11:41   #2623 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2013
Posts: 278
Member: 1947667
Status: Offline
Thanks Meter: 28
GCPro found...
Card verify ok...
Card OsVer 0002
GCPro SN:= GC123A40F5
GCPRO Activation := NOT ACTIVE
Job finish
Do not lost delete old logs they may help some time to fix your issue fast..Show log to support team in case of error...11-01-2018-17-47-49
  Reply With Quote
Old 01-12-2018, 12:28   #2624 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 29
Member: 2353137
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by andder10 View Post
My card was block it but support send me a software to fix it and is working but allway appear this message desconect your card to avoid to block... I dont know what is the problem, Gc_support told me "Log say it's locked due to 10 bad commands to card" and my question is " Bad Commands what it means"... I have other boxes and I don't have this problem... Thank You so much...
Hi, the message "desconect your card to avoid to block" it's a normal message, just appear to let you know if you have connected your smartcard and you do a not allowed step (ex. remote) or use any illegal program (ex. flexihub) your card will be blocked.

"Log say it's locked due to 10 bad commands to card" you should know what exactly you did, maybe another card or not allowed software.

Regards
  Reply With Quote
Old 01-12-2018, 18:18   #2625 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2011
Location: Los Angeles California
Posts: 108
Member: 1549521
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Thank You for you repaly I'm going to check my pc because I don't share anything Thank You
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:59.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19645 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO