GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > GCPro Key

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2016, 02:11   #16 (permalink)
Freak Poster
 
mounirson's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: nowhere
Posts: 385
Member: 1511582
Status: Offline
Thanks Meter: 73
not really hard


Quote:
Originally Posted by chris259 View Post
thia box its good BUT to comlicated to use honestly
is easy bro if you face any issue you have help files in gcprokey folders just open any text note with the issue you are having and read the help files and everthing will be easy
 
Old 05-03-2016, 08:22   #17 (permalink)
No Life Poster
 
eng imran's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: in Heart of someone
Posts: 987
Member: 1640158
Status: Offline
Sonork: 100.1615555
Thanks Meter: 137
i am new user of this box gcpro key i need main setup i dont found main exe help ??
 
Old 05-03-2016, 09:07   #18 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Islamabad
Posts: 12
Member: 1733439
Status: Offline
Sonork: 100.1614732
Thanks Meter: 2
No Sorry Gcpro Can't Unlock LS996Zv8 5.1.1

Quote:
Originally Posted by scorp01 View Post
I just looked at it and it says it supports it. I personally can't gaurantee you anything. If it's sprint it most likely will work.

There are other models that I have to out source. Good luck.

I try this process says unlocked but still lock to sprint ... but first i unlock this set with lgtool maybe thats way .. am flashing stock again .. and then i will check it ... also i will post results ... thanks
 
Old 05-03-2016, 09:50   #19 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 35
Posts: 9,219
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 6,068
@amysoft
Hello
Please contact me on skype i will check online.
i noticed some sprint Lg patched FRP by other tools have issue.
 
Old 05-03-2016, 09:57   #20 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 35
Posts: 9,219
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 6,068
@eng imran
Hello
This is gcpro no need setup just extract to folder full rar you downlod for updatexx and use GCPROGSMTOOL for all your need.
for other basic details follow this thread.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f922...tions-1838017/
 
Old 05-03-2016, 15:15   #21 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 67
Member: 552674
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Hello, I have a nexus 6 XT1103, I have tried all the possible ways to repair the imei but is not posiible has anyone tried with this model, I was in 6.0 beta I tried and did not work it say its sucesful but its not, the I downgraded to 5.1.1 and tried again and also didnt work.
I tried with motomethod nv newqc method every posiible method and its no possible

can anyone help me please
 
Old 05-03-2016, 17:55   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Colorado
Posts: 30
Member: 2006935
Status: Offline
Thanks Meter: 4
LG LS770 failed to unlock
 
Old 05-03-2016, 18:04   #23 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 35
Posts: 9,219
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 6,068
@carl_es
@Benny303
Hello
Please attach log here else we won't able to help you or improve our solution.
 
Old 05-03-2016, 19:17   #24 (permalink)
Freak Poster
 
mounirson's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: nowhere
Posts: 385
Member: 1511582
Status: Offline
Thanks Meter: 73
How fail this phone only unlock for cdma not GSM


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Old 05-04-2016, 10:59   #25 (permalink)
No Life Poster
 
zishhaider's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Root tunnel
Age: 32
Posts: 2,128
Member: 952111
Status: Offline
Sonork: I'm not using now.
Thanks Meter: 644
which mtk cpu supported?
 
Old 05-04-2016, 12:14   #26 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 35
Posts: 9,219
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 6,068
@zishhaider
Hello
For example.
GCPro MTK mt6735 Permanent IMEI Repair via adb...
Many others too. not yet aes protected alcatel & others.
 
Old 05-05-2016, 04:08   #27 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2012
Location: viet nam
Posts: 187
Member: 1776297
Status: Offline
Thanks Meter: 53
htc m9 sprint unlock fail


Using Version...1.0.0.0031
Selected Model HTC M9WLS
Selected Task HTC Sprint Unlock(ADB)

Searching ADB device Please wait..

Device Detected...
model:= 0PJA2
Androids Version:= 6.0
Description Version:= 3.41.651.4 CL695981 release-keys
Platform:= msm8994 [ htc_hima ] [ msm ]
Baseband:= [email protected]
MODEID := 0PJA20000
CID := SPCS_001
PROJECT := HIMA_WHL_M60_SENSE70_SPCS_MR
Simstatus:= ABSENT
ANDROID-ID = HT566SV03353_0000426A36
Device is not rooted

HTC SPRINT UNLOCKING STARTED...

!!! Fail !!!!

Restarted phone...
Total Time Take...00:00:10
Log Saved
 
Old 05-05-2016, 04:09   #28 (permalink)
Freak Poster
 
mounirson's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: nowhere
Posts: 385
Member: 1511582
Status: Offline
Thanks Meter: 73
Just try again and see if it work


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Old 05-05-2016, 09:39   #29 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Islamabad
Posts: 12
Member: 1733439
Status: Offline
Sonork: 100.1614732
Thanks Meter: 2
Please Help LS996 Unlock





LS996 5.1.1 Zv8 Unlocked with Gcpro but Service Disabled and Radio is Off just want some help ... how to active Radio..
 
Old 05-05-2016, 09:54   #30 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 35
Posts: 9,219
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 6,068
@vuongkien79
Hello
Please go to updatexx\helpfiles\ read "How to use htc sprint unlock"

@amysoft
Hello
That's not gcpro issue, this happand when some other tool erased security..
To solve such issue write good QCN and factory reset phone.
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:48.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38781 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO