GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > HUA Team Products > HUA Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-14-2017, 08:54   #1 (permalink)
Freak Poster
 
maylui's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Honduras
Age: 25
Posts: 208
Member: 2432038
Status: Offline
Thanks Meter: 95
Cool First in the World Unlock Coolpad 3622A Metro Pcs by Hua Box


Hello friends.

The mobile is from the company Metro Pcs comes with App Device Unlock, I share method to realize the successful release of the Coolpad 3622A.

We open the last module of Hua Box


First:

- Root with Kingroot latest version
- Activate Diag with Hua box

Second:

- Backup QCN BY HUA AND QPST FREE TOOL
- Backup Security

Third:

- Qualcomm tab
-Option Network Lock choose Advance unlock (beta)
- Direct Unlock
- Unlock DONE



Attention the cellphone ignites without baseband and it does not have imei.

To solve the problem write security first with Hua Box and then QCN recovers the original imei. Restart the mobile.



To charge well, thanks HUA BOX.

From Las Vegas Santa Barbara, El Mochito, Honduras. regards

LabTec GSM

Last edited by Hua Supporter; 09-19-2017 at 10:25.
  Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to maylui For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-14-2017, 08:59   #2 (permalink)
Freak Poster
 
maylui's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Honduras
Age: 25
Posts: 208
Member: 2432038
Status: Offline
Thanks Meter: 95
Also in a simple way to recover the baseband and imei can also write the QCN con HUA BOX. They may not need security but please always copy everything.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to maylui For This Useful Post:
Old 09-14-2017, 09:18   #3 (permalink)
Freak Poster
 
meltonjimenez's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: quezon city, PH
Posts: 222
Member: 2199451
Status: Offline
Thanks Meter: 46
as always,hua rocks... thanks for the info
  Reply With Quote
Old 09-17-2017, 20:45   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Member: 2730554
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Que tal ,mara soy de Honduras queria saber si me podrias brindar el QCN de este collpad 3622a es que al flashearlo quedo sin baseband , te lo agradecere.
  Reply With Quote
Old 09-17-2017, 22:21   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Hua Supporter's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: IRAN
Posts: 8,992
Member: 2179353
Status: Offline
Thanks Meter: 13,640
Quote:
Originally Posted by saitasha View Post
Que tal ,mara soy de Honduras queria saber si me podrias brindar el QCN de este collpad 3622a es que al flashearlo quedo sin baseband , te lo agradecere.
contact to hua team online support for download qcn
TELEGRAM : HUABOX ID
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hua Supporter For This Useful Post:
Old 09-19-2017, 06:50   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 16
Member: 1597531
Status: Offline
Sonork: hector320
Thanks Meter: 3
Please share the qcn backup my phone is unknown baseband and says error in write qcn and program stop and close... I use the latest version and not work for me...
  Reply With Quote
Old 09-19-2017, 10:25   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Hua Supporter's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: IRAN
Posts: 8,992
Member: 2179353
Status: Offline
Thanks Meter: 13,640
Quote:
Originally Posted by hector320 View Post
Please share the qcn backup my phone is unknown baseband and says error in write qcn and program stop and close... I use the latest version and not work for me...
contact to me on telegram for file
  Reply With Quote
Old 09-19-2017, 18:32   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 16
Member: 1597531
Status: Offline
Sonork: hector320
Thanks Meter: 3
please reply me 1809-609-4627

Quote:
Originally Posted by Hua Supporter View Post
contact to me on telegram for file
please reply me 1809-609-4627
  Reply With Quote
Old 09-30-2017, 17:30   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 456
Member: 819163
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Quote:
Originally Posted by maylui View Post
Also in a simple way to recover the baseband and imei can also write the QCN con HUA BOX. They may not need security but please always copy everything.
Wonderful report. Is this gonna work with coolpad 3320A as well?
  Reply With Quote
Old 10-03-2017, 21:35   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cuba
Age: 30
Posts: 572
Member: 1892086
Status: Offline
Sonork: 1671742
Thanks Meter: 225
Donate money to this user
tried to contact to support and there is no answer, any news? same problem here
  Reply With Quote
Old 10-06-2017, 18:46   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 90
Member: 1026469
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Hua program damaged my phone. It will close when trying to Restore QCN previously made by Hua Tool.




  Reply With Quote
Old 10-07-2017, 04:45   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2015
Location: Jamaica
Posts: 277
Member: 2450214
Status: Offline
Thanks Meter: 92
Quote:
Originally Posted by ericjose View Post
Hua program damaged my phone. It will close when trying to Restore QCN previously made by Hua Tool.





happen to me as well
had to use nck to read qcn from a working phone and use nck to write back qcn and i got back my imei and baseband.
team need to fix.
  Reply With Quote
Old 10-07-2017, 12:42   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 90
Member: 1026469
Status: Offline
Thanks Meter: 40
I have NCK and other tools to work but I dont have another phone I could extract the QCN Backup. Could someone please share a working QCN for this phone? Thanks.
  Reply With Quote
Old 10-07-2017, 13:59   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2015
Location: Jamaica
Posts: 277
Member: 2450214
Status: Offline
Thanks Meter: 92
Quote:
Originally Posted by ericjose View Post
I have NCK and other tools to work but I dont have another phone I could extract the QCN Backup. Could someone please share a working QCN for this phone? Thanks.
Wen i reach shop ill pm u bro

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 10-07-2017, 14:33   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Santiago LEE's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: latin america
Age: 43
Posts: 577
Member: 38642
Status: Offline
Thanks Meter: 68
good report thanks
bye br

Last edited by Santiago LEE; 10-07-2017 at 14:40.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Santiago LEE For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:42.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38863 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO