GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 6S / iPhone 6S Plus

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-17-2014, 09:08   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 119
Member: 312159
Status: Offline
Thanks Meter: 6
2 weeks old iphone 6 dead


The iphone 6 was brand new out of the box . worked well for 2 weeks and than went dead completely. Pc can not detect it, tried DFU mode, resetting , but no response from device.
Any suggestions please
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to giggs For This Useful Post:
Old 12-17-2014, 09:17   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Qatar
Age: 27
Posts: 11
Member: 1208703
Status: Offline
Sonork: msmsajith
Thanks Meter: 1
Try Replace Battery Same Problem Reassembly Motherboard
  Reply With Quote
Old 12-17-2014, 09:57   #3 (permalink)
Super Moderator
 
~Leo~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: [EgypT.Alex]
Posts: 5,049
Member: 224065
Status: Offline
Sonork: 100.1577902
Thanks Meter: 7,757
Hold Home and Power for about 30 sec. and see if the Phone will reset otherwise you have HW problem Do as Msmsajith said for start
__________________
USE "THANKS" Button.
Follow Forum Rules
I'm OFFLINE in VACATION
  Reply With Quote
Old 12-17-2014, 10:18   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 119
Member: 312159
Status: Offline
Thanks Meter: 6
holding home button did not help .... noticed phone heating a little while on charge.
Pc still does not recognize it ....
Reassembling mother now ... will post results
  Reply With Quote
Old 12-19-2014, 07:21   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 333
Member: 619957
Status: Offline
Thanks Meter: 50
yes check battery and reassamble it and if not ok then check with power supply
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:21.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24379 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO