GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box > ViTool

ViTool Ultimate Iphone Password Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2015, 17:48   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 185
Member: 541592
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Problem with vitool , error when open


I have problem when open give error message Unable to load VersionGetter.dll
mfc100.dll
press ok
open program but when scan password , no fix it program continue try password , but phone unlocked already and i dont no what passord find
when try again scan
Connectting ViCable...
ViCable Connected.
Setting ViCable...
Setting ViCable succeed.
Started Value: 0000
Checking iPhone...
The iPhone ready.
Unlocking...
>>Unlock OK, passwordЈє0000
  Reply With Quote
Old 03-08-2015, 08:59   #2 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Hello,
we don't have any kind of this problem. please update your windows.
about phone unlocked successfully but software don't stop, it's case of your sensor is not attached or not placed into correct place or some thing wrong with sensor.
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 04-18-2015, 19:58   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: Cameroun
Posts: 142
Member: 1518232
Status: Offline
Sonork: Nguemtel
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by Faisal_Computer View Post
Hello,
we don't have any kind of this problem. please update your windows.
about phone unlocked successfully but software don't stop, it's case of your sensor is not attached or not placed into correct place or some thing wrong with sensor.
Br
Faisal_Computer
please i have the problem with my vitol, when open give error message Unable to load VersionGetter.dll
mfc100.dll
press ok
open program but when scan password , no fix it program continue try password , but phone unlocked already and i dont no what passord find
when try again scan
Connectting ViCable...
ViCable Connected.
Setting ViCable...
Setting ViCable succeed.
Started Value: 0000
Checking iPhone...
The iPhone ready.
Unlocking...
>>Unlock OK, passwordЈє0000
  Reply With Quote
Old 04-18-2015, 19:59   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: Cameroun
Posts: 142
Member: 1518232
Status: Offline
Sonork: Nguemtel
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by Faisal_Computer View Post
Hello,
we don't have any kind of this problem. please update your windows.
about phone unlocked successfully but software don't stop, it's case of your sensor is not attached or not placed into correct place or some thing wrong with sensor.
Br
Faisal_Computer
i use vitol version 1.5 please help me urgent
  Reply With Quote
Old 04-20-2015, 15:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
ar.vill's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Kabasalan, Zambo Sibugay, Phil
Posts: 161
Member: 1757686
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Quote:
I have problem when open give error message Unable to load VersionGetter.dll
mfc100.dll
press ok
just install the latest itunes!

Quote:
open program but when scan password , no fix it program continue try password , but phone unlocked already and i dont no what passord find
when try again scan
i also faced this kind of problem (the phone open up or already found the correct password but vitool still continue to find code that is why you don't know which is the correct password for vitool did not stop searching) but after checking the connection of my sensor my problem solved, i soldered thoroughly the two wires connecting the sensor.
  Reply With Quote
Old 04-21-2015, 10:53   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: Cameroun
Posts: 142
Member: 1518232
Status: Offline
Sonork: Nguemtel
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by ar.vill View Post
just install the latest itunes!



i also faced this kind of problem (the phone open up or already found the correct password but vitool still continue to find code that is why you don't know which is the correct password for vitool did not stop searching) but after checking the connection of my sensor my problem solved, i soldered thoroughly the two wires connecting the sensor.
i use last itunes, windows 7 32bit. but problem is same. please help me o solve this problem because i just buy my vitool and need to know if viool problem o how to solve it. thank for your help, iam waiting please...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:16.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33507 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO