GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Volcano Box > ViTool

ViTool Ultimate Iphone Password Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2015, 11:23   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: dhaka,bangladesh
Posts: 308
Member: 649043
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Arrow VI tool problem


Sir,
vi tool give error message Unable to load VersionGetter.dll
please give solution as soon as possible
  Reply With Quote
Old 03-01-2015, 12:41   #2 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
what Itune you have installed ?
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 03-02-2015, 08:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: dhaka,bangladesh
Posts: 308
Member: 649043
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Arrow

Quote:
Originally Posted by Faisal_Computer View Post
what Itune you have installed ?
Br
Faisal_Computer
sir i'm using windows 7 32 bit and itunes version is 12.1.1.4
  Reply With Quote
Old 03-02-2015, 11:35   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: dhaka,bangladesh
Posts: 308
Member: 649043
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Arrow

Quote:
Originally Posted by delwar_us View Post
sir i'm using windows 7 32 bit and itunes version is 12.1.1.4
vitool 1.5 open error any one can give this solition
  Reply With Quote
Old 03-02-2015, 13:10   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan/UAE/WorldWide
Posts: 8,213
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 18,237
Donate money to this user
Please Contact me ,

Br
Mohsin-*
  Reply With Quote
Old 03-02-2015, 15:25   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: dhaka,bangladesh
Posts: 308
Member: 649043
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Arrow

Quote:
Originally Posted by Mohsin-* View Post
Please Contact me ,

Br
Mohsin-*
how can i contact u.my skype id:delwartan
  Reply With Quote
Old 03-02-2015, 20:37   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Mohsin-*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pakistan/UAE/WorldWide
Posts: 8,213
Member: 417298
Status: Offline
Sonork: 100.1578269
Thanks Meter: 18,237
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by delwar_us View Post
how can i contact u.my skype id:delwartan
Here my ID
Mohsinraza1983
  Reply With Quote
Old 04-19-2015, 14:20   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: Cameroun
Posts: 142
Member: 1518232
Status: Offline
Sonork: Nguemtel
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by Mohsin-* View Post
Here my ID
Mohsinraza1983
please my vitool no open, it show this error mfc100.dll, and after Unable to load VersionGetter.dll and vitool no work. please Mohsin help...
  Reply With Quote
Old 04-20-2015, 15:06   #9 (permalink)
Freak Poster
 
ar.vill's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Kabasalan, Zambo Sibugay, Phil
Posts: 161
Member: 1757686
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Quote:
please my vitool no open, it show this error mfc100.dll, and after Unable to load VersionGetter.dll and vitool no work.
try to install the latest itunes.
  Reply With Quote
Old 04-20-2015, 16:12   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: Cameroun
Posts: 142
Member: 1518232
Status: Offline
Sonork: Nguemtel
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by ar.vill View Post
try to install the latest itunes.
i use windows7 32bits, itunes is last version 12.1.2.27 is itunes version that i use. please help me to solve my problem because i just buy my vitool and need know if vitool problem o how to solve it?
  Reply With Quote
Old 05-19-2015, 18:23   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Member: 605474
Status: Offline
Thanks Meter: 1
vi tool 1.5 error solution

install this



Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hasanbutt For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:07.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32967 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO