GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Lenovo

Lenovo General Lenovo phones discussion, firmwares, solution, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-26-2016, 07:52   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
Member: 2496811
Status: Offline
Thanks Meter: 6
lenovo a7020a48 baseband unknown


lenovo a7020a48 gaseband unknown

how to root any body help
  Reply With Quote
Old 11-28-2016, 06:41   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
Member: 2496811
Status: Offline
Thanks Meter: 6
lenovo a7020a48 baseband unknown

lenovo a7020a48 baseband unknown pls any body help

how root
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sree mobiles For This Useful Post:
Old 11-28-2016, 10:12   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 16
Member: 2575429
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Sometime when the baseband is unknown u have to change the emmc.
Only that the best solution....

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ApongFis For This Useful Post:
Old 11-30-2016, 18:19   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 6
Member: 2655181
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Root is not possible.
Try use Adblock

Sent from my Lenovo A7020a48 using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pcssandip21 For This Useful Post:
Old 12-17-2016, 11:56   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
Member: 2496811
Status: Offline
Thanks Meter: 6
how to Adb lock

how to Adb lock pls help for me
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sree mobiles For This Useful Post:
Old 12-17-2016, 12:53   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 6
Member: 2655181
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by sree mobiles View Post
how to Adb lock pls help for me
Search on YouTube


Sent from my Lenovo A7020a48 using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pcssandip21 For This Useful Post:
Old 12-17-2016, 13:20   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Vahidpappali's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Gods.On.Country
Posts: 591
Member: 2602890
Status: Offline
Thanks Meter: 183
https://www.geekgyan.com/root-lenovo...-install-twrp/


do in your risk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Vahidpappali For This Useful Post:
Old 12-18-2016, 06:56   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 6
Member: 2655181
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Still TWRP commingled soon

Sent from my Lenovo A7020a48 using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pcssandip21 For This Useful Post:
Old 12-22-2016, 17:33   #9 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 5,512
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 4,372
I will post later nvram, it should solve imei/baseband.
Last night i solved one 7020a48 with bad imei...


B.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 02-27-2017, 12:23   #10 (permalink)
No Life Poster
 
akashub's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: PROTECTED BY 308
Posts: 2,824
Member: 750001
Status: Offline
Sonork: 100.1641021
Thanks Meter: 1,266
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
I will post later nvram, it should solve imei/baseband.
Last night i solved one 7020a48 with bad imei...


B.r.
Alex

hello sir pls share ur nvram i have one same problem after flash
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to akashub For This Useful Post:
Old 02-28-2017, 00:21   #11 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 5,512
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 4,372
Quote:
Originally Posted by akashub View Post
hello sir pls share ur nvram i have one same problem after flash
Attached.


b.r.
Alex
Attached Files
File Type: rar NVRAM_FROM_WORKING_Phone_A7020a48.rar (25.3 KB, 3154 views)
File Type: txt MT6755_Android_scatter_A7020a48.txt (12.9 KB, 1377 views)
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!

Last edited by Brka; 03-28-2017 at 00:47. Reason: added file
  Reply With Quote
The Following 14 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-23-2017, 20:27   #12 (permalink)
No Life Poster
 
umarmsn's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: India ,tamilnadu ,chennai
Age: 32
Posts: 4,827
Member: 616909
Status: Offline
Sonork: 1672125
Thanks Meter: 544
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Attached.


b.r.
Alex
Bro
Baseband problem solved after write this file?
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 22:59   #13 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 37
Posts: 4,299
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 937
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Attached.


b.r.
Alex
hello ,
how did u restore it?
  Reply With Quote
Old 03-28-2017, 00:48   #14 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 5,512
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 4,372
Quote:
Originally Posted by BouRRi_GSM View Post
hello ,
how did u restore it?
I have added scatter file to my previous post.
Put it in same folder as nvram file,
Load it up in SPFlashTools, and flash it to phone.
If you encounter "DL Image failed" on screen,
just reflash phone.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 03-28-2017, 04:11   #15 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 37
Posts: 4,299
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 937
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
I have added scatter file to my previous post.
Put it in same folder as nvram file,
Load it up in SPFlashTools, and flash it to phone.
If you encounter "DL Image failed" on screen,
just reflash phone.

b.r.
Alex
I will try ur scatter when im in shop. If im not wrong i edit scatter like u make, change its download to true and add file name or choose it manually. After flash i get dl image failed, i reflash phone after reboot always unknown baseband.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:58.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44536 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO