GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Lenovo

Lenovo General Lenovo phones discussion, firmwares, solution, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2017, 19:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 580
Member: 361094
Status: Offline
Sonork: 100.1597521
Thanks Meter: 145
Lenovo k5 Note A7020a48 ( k52t38 ) ROM


hello every one i need lenovo k52t38 firmware


if any buddy have this file kindly share here thanks advance
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nadim electro For This Useful Post:
Old 02-08-2017, 23:09   #2 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,655
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,188
Quote:
Originally Posted by nadim electro View Post
hello every one i need lenovo k52t38 firmware


if any buddy have this file kindly share here thanks advance
Your phone is - Lenovo k5 Note (A7020a48)

Available ROM's :

A7020a48_S318_161128_ROW - Аndroid 6.0, VIBE UI 3.6, Euro/ROW

A7020a48_S312_160926_ROW - Аndroid 6.0, VIBE UI 3.6, Euro/ROW

A7020a48_S259_1600721_ROW - Аndroid 6.0, VIBE UI 3.6, Euro/ROW

A7020a48_LL_S125_160419_ROW - Android 5.1, VIBE UI 3.х, Euro/ROW

archive pass : lenovo-forums.ru




b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following 27 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-09-2017, 06:14   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 580
Member: 361094
Status: Offline
Sonork: 100.1597521
Thanks Meter: 145
Smile

thanks for your reply sir but i am sure my model is lenovo k52t38 i see model in software and also in back of the cover well i am downloading the file mybe rom work when software done will informed you

***** EDIT :

during flashing error and set stuck at logo tool dl imge failed.

Last edited by Brka; 02-23-2017 at 21:02. Reason: merged posts
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to nadim electro For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-10-2017, 06:14   #4 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,655
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,188
Quote:
Originally Posted by nadim electro View Post
during flashing error and set stuck at logo tool dl imge failed.
Try other roms from above links, if still the same - phone have some hardware issues.

p.s. why did you needed the rom ? what was the initial problem with phone ?

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 02-10-2017, 06:55   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 580
Member: 361094
Status: Offline
Sonork: 100.1597521
Thanks Meter: 145
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Try other roms from above links, if still the same - phone have some hardware issues.

p.s. why did you needed the rom ? what was the initial problem with phone ?

b.r.
Alex
some viruses that,s why i need the rom well i am to trying download the roms and try will informed you thanks for response bro
  Reply With Quote
Old 02-12-2017, 14:49   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: GREAT Country Pakistan
Posts: 1,757
Member: 2537939
Status: Offline
Sonork: 100.1670350
Thanks Meter: 668
lenovo k5 note k52t38

hello sir salaaam,,,,,,,,sir i have lenovo k5 note k52t38 ,,,,,,, everythingis perfact but 3g not working ,,,,,,,, i have about 5 phones all have sam problem any help sir ?????????


also try flash but still problem ,,,,,,,,
  Reply With Quote
Old 02-12-2017, 19:04   #7 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,655
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,188
Quote:
Originally Posted by lerner_ View Post
hello sir salaaam,,,,,,,,sir i have lenovo k5 note k52t38 ,,,,,,, everythingis perfact but 3g not working ,,,,,,,, i have about 5 phones all have sam problem any help sir ?????????


also try flash but still problem ,,,,,,,,
There are 3 models : A7020a48 (K52T38), A7020a48 (K52e78), and A7020a40 ROW.

check which one you have, they have different basebands,
Flash according to model you have.

p.s. A7020a48 (K52e78) is model, without Fingerprint Scanner.

p.s.2 A7020a40 is model WITH Fingerprint Scanner.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!

Last edited by Brka; 03-23-2017 at 22:45. Reason: added download links, updated info
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-13-2017, 06:03   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: GREAT Country Pakistan
Posts: 1,757
Member: 2537939
Status: Offline
Sonork: 100.1670350
Thanks Meter: 668
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
There are 3 models : A7020a48 (K52T38), A7020a48 (K52e78), and A7020a40 ROW.

check which one you have, they have different basebands,
Flash according to model you have.

p.s. A7020a48 (K52e78) is Chinese market (CN) model.

b.r.
Alex


i flash with these both firwmare


A7020a48 (K52e78), and A7020a40 ROW.

but still no network in wcdma,,,,,,,,

my Place is Pakistan
  Reply With Quote
Old 02-14-2017, 07:55   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 580
Member: 361094
Status: Offline
Sonork: 100.1597521
Thanks Meter: 145
Thumbs up

Tested, its working.

.

Last edited by Brka; 02-14-2017 at 19:34. Reason: removed thanks and quoting
  Reply With Quote
Old 02-14-2017, 19:39   #10 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,655
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,188
Quote:
Originally Posted by lerner_ View Post
i flash with these both firwmare


A7020a48 (K52e78), and A7020a40 ROW.

but still no network in wcdma,,,,,,,,

my Place is Pakistan
Your country/operator MAY HAVE different 3g/4g bands frequencies,
than those which are in your phone.
Of course, if so - nothing can be done.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 02-22-2017, 05:55   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 580
Member: 361094
Status: Offline
Sonork: 100.1597521
Thanks Meter: 145
Question

Quote:
Originally Posted by Brka View Post
There are 3 models : A7020a48 (K52T38), A7020a48 (K52e78), and A7020a40 ROW.

check which one you have, they have different basebands,
Flash according to model you have.

p.s. A7020a48 (K52e78) is Chinese market (CN) model.

b.r.
Alex



after flash set working fine but bb unkwn any solution?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nadim electro For This Useful Post:
Old 02-22-2017, 22:57   #12 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,655
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,188
Quote:
Originally Posted by nadim electro View Post
after flash set working fine but bb unkwn any solution?
Incorrect flash file, or bad NVM area, or ... hardware fault.

br.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 03-21-2017, 09:27   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 580
Member: 361094
Status: Offline
Sonork: 100.1597521
Thanks Meter: 145
Question

Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Incorrect flash file, or bad NVM area, or ... hardware fault.

br.
Alex
bro before flash set was working fine only viruses problem bb was correct and sims working fine before flash i can,t identify the rom can you please help me out?
  Reply With Quote
Old 03-23-2017, 16:29   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Location: rajasthan,india
Posts: 167
Member: 1705399
Status: Offline
Thanks Meter: 78
lenovo k52_a48 firmware needed

dear brka sir please help me i need lenovo k52_a48 firmware

Brand : Lenovo
ProdName : k52_a48
ProdModel : Lenovo A7020a48
Device : A7020a48
AndroidVer: 6.0
MTK CPU : MT6755
MTK PRJ : alps-mp-m0.mp7-V2.3_lenovo6755.66c.m_P164
Display ID: A7020a48_S318_161128_ROW

please sir need working firmware badly so please help me
  Reply With Quote
Old 03-23-2017, 22:41   #15 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 43
Posts: 6,655
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 6,188
Quote:
Originally Posted by jitendra 1980 View Post
dear brka sir please help me i need lenovo k52_a48 firmware

Brand : Lenovo
ProdName : k52_a48
ProdModel : Lenovo A7020a48

please sir need working firmware badly so please help me

You can "convert" Chinese K52e78 to ROW version with THIS rom.

However, BEFORE FLASHING IT, BE SURE TO MAKE BACKUP of nvram and nvdata partitions !

In SPFT - "Memory read" option, add, select save location and file name (nvram.bin) - start address : 0xd780000 , length : 0x500000
again, for nvdata - add, select save location and file name (nvdata.bin) - start address : 0x4bc8000 , length : 0x2000000

ONLY after you made mentioned backup - flash posted rom file. After flashing, IMEI/WiFi/BT/Serial will be gone.
To restore it - use again SPFT - press CTRL + ALT + V , Window, Memory write, and select nvram.bin, input same address
as for read : 0xd780000 , press write, wait for finish, repeat procedure with nvdata.bin - address : 0x4bc8000
After all done, enter phone recovery menu, make Wipe Data / Factory reset, then Reboot.

All should be working normal.

test, and post results, also post your copy of nvram + nvdata, may be usefull to others.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!

Last edited by Brka; 08-01-2017 at 22:03. Reason: added info
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42761 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO