GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Lenovo

Lenovo General Lenovo phones discussion, firmwares, solution, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2018, 21:32   #16 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 6,180
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 5,528

Quote:
Originally Posted by jacekchec View Post
hi
pass not work
really ?

check attached pictures ...

b.r.
Alex
Attached Images
File Type: png p1.PNG (70.9 KB, 24 views)
File Type: png p2.PNG (77.5 KB, 13 views)
File Type: png p3.PNG (48.2 KB, 14 views)
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 11-30-2018, 22:26   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
Member: 2879380
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Can anyone help me understand this log?
22:08:59: ERROR: function: sahara_rx_data:237 Unable to read packet header. Only read 0 bytes.
22:08:59: ERROR: function: sahara_main:924 Sahara protocol error
22:08:59: ERROR: function: main:303 Uploading Image using Sahara protocol failed
Download Fail:Sahara Fail:QSaharaServer Fail:Process fail
Finish Download
  Reply With Quote
Old 11-30-2018, 23:48   #18 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 6,180
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 5,528
Quote:
Originally Posted by casper222 View Post
Can anyone help me understand this log?
......
In short: Usually means wrong drivers.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 12-01-2018, 00:31   #19 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
Member: 2879380
Status: Offline
Thanks Meter: 0
But i have TB-X304F ?


Quote:
Originally Posted by Brka View Post
In short: Usually means wrong drivers.

b.r.
Alex
  Reply With Quote
Old 12-04-2018, 12:04   #20 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
Member: 2879380
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I finally got it to work.
But after that, I can not activate wifi?
  Reply With Quote
Old 12-04-2018, 21:51   #21 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 6,180
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 5,528
Quote:
Originally Posted by jacekchec View Post
hi
pass not work
Reflash device with ROM from post #7.

Check after flashing, does wifi turns on ?
Check settings / about device, does WiFi mac address exists ?
if it looks irregular - ie: 02:00:00:00:00:00 , then wifi ic has malfunctioned.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 12-05-2018, 16:07   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 4
Member: 2879380
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Reflash device with ROM from ["]post #7[/URL].

Check after flashing, does wifi turns on ?
Check settings / about device, does WiFi mac address exists ?
if it looks irregular - ie: 02:00:00:00:00:00 , then wifi ic has malfunctioned.

b.r.
Alex
The WiFi mac address do not exist.
I haven't done Reflash because my qfile dont want to...
  Reply With Quote
Old 12-06-2018, 22:44   #23 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 42
Posts: 6,180
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 5,528
Quote:
Originally Posted by casper222 View Post
The WiFi mac address do not exist.
I haven't done Reflash because my qfile dont want to...
As already written, it will work only with correct drivers.

Clean/remove existing Qualcomm drivers, and install
Correct drivers in ROM archive from post #7.

ROM must be placed under root of c:\ drive (ie: c:\tab410 )

Preferrably win7/32bit, should work on Win7/64bit,
may also work on clean Win10.


p.s. WiFi / no mac address may be sign that somebody played before you with that device.
It may or may NOT be easy repairable, IF software problem at all.

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:47.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28777 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO