GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2017, 19:18   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: greece
Posts: 35
Member: 300055
Status: Online
Sonork: 100.1620508
Thanks Meter: 0
ERROR: Clip communication error 13


hello.i have ERROR: Clip communication error 13.
i try to repair file system.problem exists.can you help?
 
Old 01-18-2017, 19:58   #17 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 5,723
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,264
Quote:
Originally Posted by patentasre View Post
hello.i have ERROR: Clip communication error 13.
i try to repair file system.problem exists.can you help?
Hello,

Please eject smartcard and post photo here. Who is your dealer?
 
Old 01-18-2017, 20:23   #18 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: greece
Posts: 35
Member: 300055
Status: Online
Sonork: 100.1620508
Thanks Meter: 0
ERROR: Clip communication error 13

Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Hello,

Please eject smartcard and post photo here. Who is your dealer?
multi-com.pl is the dealer
i cant't upload jpeg always failed.

Last edited by patentasre; 01-18-2017 at 20:31.
 
Old 01-18-2017, 21:53   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Raskalito's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UnLoCkGsM-Bogota
Posts: 221
Member: 543296
Status: Offline
Sonork: 1653004
Thanks Meter: 32
I have this error with all devices when i try S-OFF
Sending oem writesecureflag 0
... FAILPERMISSION DENY (NOT_FIND_SMART_IO)
FAILED (remote: PERMISSION DENY (NOT_FIND_SMART_IO))
Execution time is 15(ms)
Operation finished
Phone DISconnected

plz help me
 
Old 01-19-2017, 16:51   #20 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 20
Member: 2360109
Status: Offline
Thanks Meter: 2
error when s-off

When i put in the phone and implement it is the first stage and when executing orders withholds process reboot
 
Old 01-20-2017, 06:50   #21 (permalink)
Freak Poster
 
Aaadil Ansari's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 150
Member: 2528233
Status: Offline
Thanks Meter: 18
xtc2clip gives error check keycard fail during s-off
here is its pic
on direct mode

and sd mode

i have repaired img (successfully) provided by u but same problem

then i m trying to upgrade with xtc2 client it shows error

and after click on next 3,4 times it shows

plz help me to solve this problem
 
The Following User Says Thank You to Aaadil Ansari For This Useful Post:
Old 01-20-2017, 16:33   #22 (permalink)
Freak Poster
 
Raskalito's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UnLoCkGsM-Bogota
Posts: 221
Member: 543296
Status: Offline
Sonork: 1653004
Thanks Meter: 32
can u to solve this problem with all devices
Sending oem writesecureflag 0
... FAILPERMISSION DENY (NOT_FIND_SMART_IO)
FAILED (remote: PERMISSION DENY (NOT_FIND_SMART_IO))
Execution time is 31(ms)
Operation finished
can u help me or no ?
 
The Following User Says Thank You to Raskalito For This Useful Post:
Old 01-20-2017, 17:30   #23 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 5,723
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,264
Quote:
Originally Posted by Raskalito View Post
can u to solve this problem with all devices
Sending oem writesecureflag 0
... FAILPERMISSION DENY (NOT_FIND_SMART_IO)
FAILED (remote: PERMISSION DENY (NOT_FIND_SMART_IO))
Execution time is 31(ms)
Operation finished
can u help me or no ?
Yes I can solve this problem.
You must do this:
IMPORTANT: How to repair filesystem after format, etc

and make sure to use good flex.
 
The Following 2 Users Say Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 01-20-2017, 17:50   #24 (permalink)
Freak Poster
 
Raskalito's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UnLoCkGsM-Bogota
Posts: 221
Member: 543296
Status: Offline
Sonork: 1653004
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Yes I can solve this problem.
You must do this:
IMPORTANT: How to repair filesystem after format, etc

and make sure to use good flex.
thx mr
my clip is ready
 
The Following 2 Users Say Thank You to Raskalito For This Useful Post:
Old 02-23-2017, 15:00   #25 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 5
Member: 1648155
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Wink Signature_fail

I have this problem

Sending oem writesecureflag 0
... FAILPERMISSION DENY (SIGNATURE_FAIL)
FAILED (remote: PERMISSION DENY (SIGNATURE_FAIL))
Execution time is 3(s)
Operation finished

I tried with multiple flex, Format system ...etc nothing works
 
The Following User Says Thank You to maurogarcesd For This Useful Post:
Old 02-23-2017, 15:11   #26 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 8
Member: 867988
Status: Offline
Thanks Meter: 1
error cant activate

-dongle serial please activate cant activate asking for email confirmation when never put an email can anyone help with this

Last edited by xtc2clip; 03-01-2017 at 17:30.
 
The Following User Says Thank You to thebobnizzle For This Useful Post:
Old 02-25-2017, 13:33   #27 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 4
Member: 2687171
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hi I want to box xtc2 clip can not send me active, but I'm grateful guidance Mnyd active code serial number is xtc2 clip -

Last edited by xtc2clip; 03-01-2017 at 17:30.
 
The Following User Says Thank You to sadegh-h For This Useful Post:
Old 03-01-2017, 17:30   #28 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 5,723
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,264
Hello,

Please send your email address and Clip ID to PM and we will activate.
 
The Following User Says Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 03-09-2017, 17:51   #29 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: in my place
Posts: 7
Member: 2508162
Status: Offline
Sonork: boulfreis
Thanks Meter: 1
Please help
Im getting this msg SD NOT MOUNTED !!!!!!!!!!
I did allready repair filesystem after format with image for many time but at every time same probleme i cant unlock or do any thing with my xtc2clip .

please XTC team help i worked with this xtc only 15 times , please any one can tel me

where i can buy a new hardwear ( only xtc2clip box without smart card ) te repace my old one

please help

thanks
 
Old 03-10-2017, 15:26   #30 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 5,723
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,264
Quote:
Originally Posted by boulfreis View Post
Please help
Im getting this msg SD NOT MOUNTED !!!!!!!!!!
I did allready repair filesystem after format with image for many time but at every time same probleme i cant unlock or do any thing with my xtc2clip .

please XTC team help i worked with this xtc only 15 times , please any one can tel me

where i can buy a new hardwear ( only xtc2clip box without smart card ) te repace my old one

please help

thanks
Hello,

Which model are you trying to do?
 
The Following User Says Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:58.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44344 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO