GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2019, 13:02   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
Htc m8 howto unlock


Hi this phone belongs to Sprint network how to unlock with XTC2 clip
phone model no. 831c
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 13:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,745
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,141
Use sprint tab for sprint phones


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 13:16   #3 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,417
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 4,058
Hello!

Does it ask for code or says Invalid SIM?
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
it is showing invalid
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:35   #5 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,745
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,141
Quote:
Originally Posted by mediapeople View Post
it is showing invalid


Try sprint tab it should work easily


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-15-2019, 13:12   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
i am a new bie how to start work for unlock plz tell me step by step it is asking invalid sim after that a bar is running after that Activation device not possible update in profile
  Reply With Quote
Old 03-15-2019, 17:19   #7 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,745
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,141
just use sprint tab all instructions given there
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 11:10   #8 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
i did all process in Sprint tab but still phone shows Hands Free Activation contacting network
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 12:38   #9 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,745
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,141
handsfree activation normally takes 5 mins to go away
once setup done make sure to select network as gsm/umts
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 12:40   #10 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
in settings GSM call settings option also not highlighted
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 12:47   #11 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,745
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,141
After unlock you are not supposed to make factory reset untill phone has no service problem
Factory reset will relock phone


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:03   #12 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
But after unlock this phone shows no service it is also failing in Handsfree Activation after some time in CLIP tab when open special menu Dm mode on but not asking to enter spc This phone was working before after reseted by customer this problem came

Last edited by mediapeople; 03-16-2019 at 13:09.
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 13:29   #13 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,745
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,141
spc was calculated on first step when you started unlock with xtc2clip
please post screenshot when you unlock again after reset
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to deepakgarg For This Useful Post:
Old 03-16-2019, 16:21   #14 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
Phone is not asking to enter spc code
Giving successful message but not unlock
  Reply With Quote
Old 03-16-2019, 20:28   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,233
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 105
Finally Done but when Reboot Hand free Activation
on screen take so much time how to make it off
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29560 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO