GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2019, 07:20   #16 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151

Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
use normal sd card and check if phone can read it ?
sd not mounted problem can be solved by user only
connect clip in powered off phone
make sure usb hub is not used only direct pc usb for phone and power adapter both
put phone in download mode and connect to pc

xtc clip have problem
i'm not use usb hub
phone sd & otg both mount in download mode only xtc clip not mount
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 07:32   #17 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,511
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,088
try changing flex sometimes it helps too
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 07:51   #18 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
try changing flex sometimes it helps too

bro my xtc clip have problem now i try to other htc 10 phone using 3flex sd not mount

xtc clip with computer is oky
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 07:57   #19 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
new phone m10 is sd not mount
but old phone oky





  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 08:13   #20 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,511
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,088
for htc 10
HTC 10 / U11 SD NOT MOUNTED solution HERE please
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 08:40   #21 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
yes this is correct solution m10 is mount but m10 is just for check

plz need for htc U ulta

Last edited by riajul1988; 03-04-2019 at 08:45.
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 08:57   #22 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
can i use m10 file for u ultra
now u ultra also mount sd
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 09:07   #23 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,511
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,088
yes it should work now
try change cid
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 09:23   #24 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
operation done download mode cid 11111 but os mode no

Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
yes it should work now
try change cid

Quote:
1. Checking phone connectivity.......
Phone connection confirmed!
HTC KEY CARD VERSION: 7
2. Checking Server connectivity...
Server connection confirmed!
3. Checking PowerAdapter connectivity...
PowerAdapter connected, processing request to adapter...
Process started
Starting operation...
Sending oem writecid 11111111
...
Building connection
Initiating communication
Building connection
Data exchange sequence.
Request sent, waiting for reply ... 4 second(s)
Processing...
Data exchange completed
Data exchange sequence.....(bootloader) cid: 11111111
OKAY
finished. total time: 15.054s
htc_fastboot finished
Operation completed!
Releasing adapter.
Request completed

os mode cid still
Quote:
Reading information...
Using ADB mode...

CID list: [HTC__001,HTC__034,HTC__M27,HTC__002]
Main CID: [HTC__001]
Model ID (MID): [2PZF10000]
Project: [OCEAN_NOTE_UHL_N70_SENSE80GP]
System version: [1.64.401.3]
Chipset: [msm8996]
Memory: [4GB]
Hardware: [htc_oce]
Serial no: [FA7291701641]
Release: [htc/oceuhl_00401/htc_oceuhl:7.0/NRD90M/946680.3:user/release-keys]
Bluetooth chipset: [Broadcom BCM4359]
Buildline: [OceanNoteUHL_HTC_WWE_N70_CRC_Sense80GP_Stable]
Sense version: [8.0]
SKU: [HTC Europe]
Signed: [release-keys]
Android version: [7.0]
Android patch [2017-07-01]
Disk encryption: [encrypted]
Device: [htc_oceuhl]
Bootloader unlockable: [1]
Running as: shell

Read information completed.
  Reply With Quote
Old 03-04-2019, 12:46   #25 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
Quote:
Originally Posted by riajul1988 View Post
i waste time & money
no more help

maybe it's truth
  Reply With Quote
Old 03-06-2019, 05:45   #26 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
xtc2 team I'm still waiting if got solution please send me
  Reply With Quote
Old 03-06-2019, 15:24   #27 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,511
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,088
most probably diag files created problem
need to confirm with product supporter exact model to be used from special unlock tab for clip detection in download mode
  Reply With Quote
Old 03-07-2019, 14:40   #28 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,153
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,780
Quote:
Originally Posted by riajul1988 View Post
xtc2 team I'm still waiting if got solution please send me
Hello!

Sorry for late answer.
We haven't seen such cases yet, when main CID remains old in OS mode, we will investigate this, but, what are you trying to achieve?
CID is used only to limit firmware flashing, in your case CID in download mode is super-cid, CID in OS mode has no effect (sometimes it has effect on OTA firmware, but superCID doesn't give any privileges).

Did you try to do factory reset after changing CID to superCID ?
  Reply With Quote
Old 03-08-2019, 12:08   #29 (permalink)
No Life Poster
 
riajul1988's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: (BaNgLaDeSh).(U.A.E,AD)
Posts: 1,912
Member: 1511441
Status: Offline
Sonork: 100.1604057
Thanks Meter: 1,151
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Hello!

Sorry for late answer.
We haven't seen such cases yet, when main CID remains old in OS mode, we will investigate this, but, what are you trying to achieve?
CID is used only to limit firmware flashing, in your case CID in download mode is super-cid, CID in OS mode has no effect (sometimes it has effect on OTA firmware, but superCID doesn't give any privileges).

Did you try to do factory reset after changing CID to superCID ?

yes i do factory reset from download , from recovery mode & from os mode be-cos i want to remove demo mode
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32260 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO