GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2016, 16:24   #1 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,122
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,768
News: HTC 10 Bolt (Sprint) can be unlocked using XTC 2 Clip


Dear customers,

We want to inform you, that XTC 2 Clip can successfully sim-unlock Sprint release of HTC Bolt phone.

Please use "Sprint" tab for this operation.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 12-10-2016, 08:14   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Fast Unlocker's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Furious Team ... GPGIndustries
Age: 40
Posts: 9,534
Member: 95960
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 13,646
Donate money to this user
will wait for some nice reports
  Reply With Quote
Old 12-12-2016, 08:03   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Chennai-India
Posts: 325
Member: 1833113
Status: Offline
Sonork: 100.1623537
Thanks Meter: 39
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Dear customers,

We want to inform you, that XTC 2 Clip can successfully sim-unlock Sprint release of HTC Bolt phone.

Please use "Sprint" tab for this operation.
Htc 10 t-mobile (device can be remotely unlock) it is possible to unlock via xtc2 ?

Code:
Reading information...
Using Fastboot mode...
Reading common information
(bootloader) kernel: lk
(bootloader) product: htc_pmewl
(bootloader) version: 1.0
(bootloader) imei: 354881070244756
(bootloader) version-main: 1.81.531.10
(bootloader) boot-mode: download
(bootloader) version-baseband: [email protected]
(bootloader) version-bootloader: 1.0.0.0000
(bootloader) mid: 2PS650000
(bootloader) cid: T-MOB010
  Reply With Quote
Old 12-12-2016, 09:52   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 656
Member: 2085623
Status: Offline
Thanks Meter: 168
Quote:
Originally Posted by mobileplazza View Post
Htc 10 t-mobile (device can be remotely unlock) it is possible to unlock via xtc2 ?

Code:
Reading information...
Using Fastboot mode...
Reading common information
(bootloader) kernel: lk
(bootloader) product: htc_pmewl
(bootloader) version: 1.0
(bootloader) imei: 354881070244756
(bootloader) version-main: 1.81.531.10
(bootloader) boot-mode: download
(bootloader) version-baseband: [email protected]
(bootloader) version-bootloader: 1.0.0.0000
(bootloader) mid: 2PS650000
(bootloader) cid: T-MOB010

No is not possible t-mobile phones got application that protect phone more then normal security, need pay and unlock phone by aplication.
  Reply With Quote
Old 12-12-2016, 10:07   #5 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,122
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,768
Quote:
Originally Posted by m1serwis View Post
No is not possible t-mobile phones got application that protect phone more then normal security, need pay and unlock phone by aplication.
I don't think so, T-Mobiles should be unlockable same like Sprint, or can be reflashed to European firmware to remove lock.
  Reply With Quote
Old 04-17-2018, 22:19   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2014
Location: Georgia in Gori
Age: 29
Posts: 466
Member: 2188828
Status: Offline
Sonork: WOW
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
I don't think so, T-Mobiles should be unlockable same like Sprint, or can be reflashed to European firmware to remove lock.
dear, how can we flash htc 10 T-mobile to European firmware? Please give me small guide. thanks
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 05:38   #7 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,453
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,081
News: HTC 10 Bolt (Sprint) can be unlocked using XTC 2 Clip

Quote:
Originally Posted by zangoako View Post
dear, how can we flash htc 10 T-mobile to European firmware? Please give me small guide. thanks


If u want to unlock... Did u try direct unlock with xtc2clip special unlock tab instructions ???


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 02-09-2019, 13:46   #8 (permalink)
No Life Poster
 
amanvir's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Monrovia
Posts: 1,193
Member: 231737
Status: Offline
Sonork: 100.1606447
Thanks Meter: 156
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Dear customers,

We want to inform you, that XTC 2 Clip can successfully sim-unlock Sprint release of HTC Bolt phone.

Please use "Sprint" tab for this operation.

Successfully unlocked one just now.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:46.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26126 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO