GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2017, 07:04   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 283
Member: 2429352
Status: Offline
Thanks Meter: 71
Donate money to this user
Solved: Failure in processing the request MetroPCS HTC 626s



After three good month of battle a htc 626s which i latterly bought from one of my customer after months be with me which was not able to unlock at that time. Unknowing to me the 6.0.1 Marshmallow The SIM unlock app has a bug . the customer get tired of the phone and sell it off to me. Thank *** today i finally find solution which is actually quite easy.
Read full guide here ===>>>> Solved: Failure in processing the request MetroPCS HTC 626s ? XtechMobile
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sleader32 For This Useful Post:
Old 03-24-2017, 06:52   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 133
Member: 588329
Status: Offline
Thanks Meter: 17
I have a better solution without buying unlock app . no downgrade and doesn't matter if its blacklisted
  Reply With Quote
Old 05-09-2017, 00:56   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Port-au-Prince, Haiti
Posts: 2
Member: 2454107
Status: Offline
Sonork: spunlock00
Thanks Meter: 0
Help

How you do it!! how to fix this issue?


Quote:
Originally Posted by munster View Post
I have a better solution without buying unlock app . no downgrade and doesn't matter if its blacklisted
  Reply With Quote
Old 05-26-2017, 07:07   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 133
Member: 588329
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by jefferson19b View Post
How you do it!! how to fix this issue?
change cid, flash to different carrier then run unlock app
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 18:23   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 27
Member: 2770819
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by munster View Post
change cid, flash to different carrier then run unlock app
I have a alcatel 5056n with the same problem, I would like to flash it with other firmware, but nowhere do I find any
  Reply With Quote
Old 01-11-2018, 23:50   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 17
Member: 2025218
Status: Offline
Thanks Meter: 0
?????????????????????????????
  Reply With Quote
Old 01-13-2018, 19:13   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 27
Member: 2770819
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by omartaher View Post
?????????????????????????????
I have an alcatel 5056n of metropcs, I want to free it with the app, but I get the error: Failure in processing the request, I restored the phone, I deleted many apps, I tried to root but there is no method yet .. Sorry no english, I used translator
  Reply With Quote
Old 09-24-2019, 20:23   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: yangon
Posts: 21
Member: 2046024
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Sir sleader32 my htc 626s from metropcs don't ask me for a code to unlck it what can i do?i have code
thank you

Last edited by bigcrackboy; 09-24-2019 at 20:30.
  Reply With Quote
Old 09-24-2019, 20:30   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: yangon
Posts: 21
Member: 2046024
Status: Offline
Thanks Meter: 4
my htc 626s from metropcs don't ask me for a code to unlck it what can i do?i have code
  Reply With Quote
Old 09-24-2019, 20:39   #10 (permalink)
No Life Poster
 
WeBoXGT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 646
Member: 628110
Status: Online
Thanks Meter: 86
Quote:
Originally Posted by bigcrackboy View Post
my htc 626s from metropcs don't ask me for a code to unlck it what can i do?i have code
Need s-off
Unlock bootloader
And write cricket stock rom

And you can unlock with code.

Enviado desde mi BLA-L09 mediante Tapatalk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:07.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31505 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO