GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2018, 08:30   #1 (permalink)
No Life Poster
 
khandudecool01's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: india
Posts: 1,178
Member: 1566457
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Team need Help Always Show This Error [SOLVED]


when i open my xtc2cliP always show this error team need your help





  Reply With Quote
Old 04-16-2018, 08:39   #2 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 34
Posts: 5,172
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,031
!!! About error: NOT_FIND_SMART_IO read here!!!
  Reply With Quote
Old 04-16-2018, 09:25   #3 (permalink)
No Life Poster
 
khandudecool01's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: india
Posts: 1,178
Member: 1566457
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
do write image.bin but prob. Still same
  Reply With Quote
Old 04-16-2018, 09:31   #4 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 34
Posts: 5,172
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,031
try other pc in that case
try with antivirus turned off
  Reply With Quote
Old 04-16-2018, 10:04   #5 (permalink)
No Life Poster
 
khandudecool01's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: india
Posts: 1,178
Member: 1566457
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
try other pc in that case
try with antivirus turned off
try other pc and also disable antivirus still same
  Reply With Quote
Old 04-16-2018, 10:12   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2014
Location: Georgia in Gori
Age: 28
Posts: 452
Member: 2188828
Status: Offline
Sonork: WOW
Thanks Meter: 51
Quote:
Originally Posted by khandudecool01 View Post
try other pc and also disable antivirus still same
let you clean your smart card via eraser. Also if you can try in other xtc2clip box
  Reply With Quote
Old 04-16-2018, 13:52   #7 (permalink)
No Life Poster
 
khandudecool01's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: india
Posts: 1,178
Member: 1566457
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Quote:
Originally Posted by zangoako View Post
let you clean your smart card via eraser. Also if you can try in other xtc2clip box


thanks bro. Its adopter prob. Now my prob. Solve please close this thread
  Reply With Quote
The Following 4,294,967,295 Users Say Thank You to khandudecool01 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:18.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38687 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO