GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2015, 11:10   #1 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,326
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,991
XTC 2 Tool 1.07 has been released | World First HTC Bootloader Unlock[07.08.2015]


Dear customers,

XTC2Tool version 1.07:

- Long awaited - Bootloader unlock function for all supported models
- Auto switch phones to developer mode from mass storage mode, no need to enable function in menu anymore - fully automatic!
- Autosave operation log function added (per customers request)
- Improved communication speed and responsiveness in legacy mode
- Fix "0x" is not a valid integer error in legacy mode
- Auto position main windows in the center of the desktop

Please make sure to download latest drivers from our support page:

XTC 2 Clip

Direct download:

http://xtc2.net/downloads/xtc2tool_1.07_setup.exe

Previous releases:

XTC 2 Tool 1.06 has been released [27.07.2015]
XTC 2 Tool 1.05 has been released [19.07.2015]
XTC 2 Tool 1.04 has been released
 
The Following 22 Users Say Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-07-2015, 12:09   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 40
Posts: 226
Member: 182653
Status: Online
Thanks Meter: 78
- "Auto position" not working
- when i run v1.07 programm ask me for install new v 1.06
Attached Images
File Type: jpg xtc.jpg (82.7 KB, 720 views)
 
The Following User Says Thank You to smtel For This Useful Post:
Old 08-07-2015, 12:15   #3 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,326
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,991
Quote:
Originally Posted by smtel View Post
- "Auto position" not working
- when i run v1.07 programm ask me for install new v 1.06
Autoposition depends on the number of monitors you have installed.

The latest version has already been updated on the server.
 
The Following User Says Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 08-07-2015, 13:22   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2006
Location: turkey
Posts: 771
Member: 384775
Status: Offline
Sonork: 100.1605469
Thanks Meter: 155
Starting bootloader unlock procedure
Phone detected, reading token...
Token detected successfully
Checking server connection...
Communicating with the XTC 2 Clip ...
Connecting to the server...
Server connection failed
 
Old 08-07-2015, 14:03   #5 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,326
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,991
Quote:
Originally Posted by cemale***** View Post
Starting bootloader unlock procedure
Phone detected, reading token...
Token detected successfully
Checking server connection...
Communicating with the XTC 2 Clip ...
Connecting to the server...
Server connection failed
Hi!

We had a power cut in the datacenter, it's fine now.
 
Old 08-07-2015, 15:56   #6 (permalink)
No Life Poster
 
=CostyGSM='s Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,404
Member: 46387
Status: Offline
Thanks Meter: 125
autoposition is not working...
 
Old 08-07-2015, 16:00   #7 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,326
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,991
Quote:
Originally Posted by =CostyGSM= View Post
autoposition is not working...
I don't think this affect overall performance.
However, I will pass it to our developers.
 
The Following User Says Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 08-07-2015, 18:26   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 181
Member: 1713460
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Hi. Can you tell if verizon htc m7 bootloader unlock is supported
 
Old 08-07-2015, 18:55   #9 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,326
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,991
Quote:
Originally Posted by nick_fc View Post
Hi. Can you tell if verizon htc m7 bootloader unlock is supported
Yes, there is no difference, every model is supported, despite of CID / sw version / lock status, etc.
 
Old 08-08-2015, 10:07   #10 (permalink)
Freak Poster
 
arcjade's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Philippines
Posts: 328
Member: 537133
Status: Offline
Thanks Meter: 118
Donate money to this user
Can XTC 2 Tool can perform Full Network Unlock on All HTC New Models?

Please i need this tool if this can do so.... if not better to have other tools.
 
Old 08-08-2015, 10:13   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: China
Posts: 1,459
Member: 1222089
Status: Offline
Sonork: 100.1583019
Thanks Meter: 2,683
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by arcjade View Post
Can XTC 2 Tool can perform Full Network Unlock on All HTC New Models?

Please i need this tool if this can do so.... if not better to have other tools.

XTC2Clip Support all Android old to New phones upto M9+

also Direct Bootloader unlock World First
 
The Following 2 Users Say Thank You to Smart-gsm For This Useful Post:
Old 08-08-2015, 10:32   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Location: iran
Posts: 138
Member: 763976
Status: Offline
Thanks Meter: 6
please another link for download thanks
 
Old 08-08-2015, 10:36   #13 (permalink)
No Life Poster
 
sirnavid2010's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: persian
Age: 38
Posts: 3,688
Member: 777729
Status: Offline
Sonork: 100.1616470
Thanks Meter: 798
Quote:
Originally Posted by keral View Post
please another link for download thanks

yes please add more link for asian <iran>users
 
Old 08-08-2015, 12:35   #14 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,326
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,991
Quote:
Originally Posted by sirnavid2010 View Post
yes please add more link for asian <iran>users
xtc2tool_1.07_setup.exe
 
The Following 2 Users Say Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 08-08-2015, 13:21   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 172
Member: 784593
Status: Offline
Thanks Meter: 14
please add option for relock bootloader or locked
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:49.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35864 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO