GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2015, 20:29   #1 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,331
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,992
XTC 2 Tool 1.11 has been released | Desire 626(s) WHL support and more [29.09.2015]


Dear customers,

XTC2Tool version 1.11:

- Added support for Desire 626s with EWHL firmware (MetroPCS,T-Mobile, etc).
- Improved support for M9 Sprint unlock - now the phone will remain unlocked even in S-ON state


Please make sure to download latest drivers from our support page:

XTC 2 Clip

Direct download:

http://xtc2.net/downloads/xtc2tool_1.11_setup.exe

Previous releases:

XTC 2 Tool 1.10 has been released | Desire 626(s),HTV31 unlock and more [22.09.2015]
XTC 2 Tool 1.09 has been released | M9 Sprint easy sim unlock and more [28.08.2015]
XTC 2 Tool 1.08 has been released | World First easy HTL23 sim unlock [14.08.2015]
XTC 2 Tool 1.07 has been released | World First HTC Bootloader Unlock[07.08.2015]
XTC 2 Tool 1.06 has been released [27.07.2015]
XTC 2 Tool 1.05 has been released [19.07.2015]
XTC 2 Tool 1.04 has been released
 
The Following 8 Users Say Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-29-2015, 20:31   #2 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,331
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,992
Mirror:

https://mega.nz/#!bllkyaYL!a1QK7oU6w...h4c_u_LcVT8-VY
 
Old 09-29-2015, 20:40   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 263
Member: 1038150
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Vauvvv xtc2clip king team...
 
Old 09-29-2015, 20:41   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: IRAN
Age: 26
Posts: 58
Member: 1662210
Status: Offline
Sonork: 100.1650777
Thanks Meter: 29
coming soon htc Butterfly 3
tanks advance
 
The Following User Says Thank You to mzc1993 For This Useful Post:
Old 09-29-2015, 23:47   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: al khobar, ksa
Posts: 15
Member: 2465880
Status: Offline
Sonork: 100.1594064
Thanks Meter: 3
Talking dream

good but if i found befor 2 days..... so i can give result for htc 626s
 
Old 09-30-2015, 08:39   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 235
Member: 1958094
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Not work in 626s metropcs







 
Old 09-30-2015, 09:22   #7 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,331
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,992
Your phone must be S-OFF, not S-ON.
 
Old 09-30-2015, 15:13   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Reynosa
Posts: 20
Member: 1013729
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Your phone must be S-OFF, not S-ON.
hellou

can you put the process for the htc 626s metro, i try yesterday and only 1 time enter to ftm mode and select simlock and show me a fail process, im already s-off
 
Old 09-30-2015, 15:21   #9 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,331
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,992
Quote:
Originally Posted by XatanaX View Post
hellou

can you put the process for the htc 626s metro, i try yesterday and only 1 time enter to ftm mode and select simlock and show me a fail process, im already s-off
It the same as for regular 626s. Follow instructions in XTC2Tool software.
If you saw the FTM menu then it means that you did not do the "Copy files for 626(s)" procedure.
 
Old 09-30-2015, 15:28   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Reynosa
Posts: 20
Member: 1013729
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I copy files to sd,put the sd flex on sd slot of the phone (Y cable doesnt work)
press vol + and power 5 seconds the screen quicky show a white screen with green letters
like diag or something like that and after that ftm menu appear, can you explain i never have a regular 626s only 626s metro
 
Old 09-30-2015, 17:11   #11 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,331
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,992
Quote:
Originally Posted by XatanaX View Post
I copy files to sd,put the sd flex on sd slot of the phone (Y cable doesnt work)
press vol + and power 5 seconds the screen quicky show a white screen with green letters
like diag or something like that and after that ftm menu appear, can you explain i never have a regular 626s only 626s metro
Try to repair the clip, because FTM menu should not appear.
 
Old 09-30-2015, 18:04   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Reynosa
Posts: 20
Member: 1013729
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Try to repair the clip, because FTM menu should not appear.

repair? i used every day without problems with other models, can you help me
thanks
 
Old 09-30-2015, 18:08   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 235
Member: 1958094
Status: Offline
Thanks Meter: 36
same results





 
Old 09-30-2015, 18:11   #14 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,331
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 3,992
Quote:
Originally Posted by XatanaX View Post
repair? i used every day without problems with other models, can you help me
thanks
Yes, repair:

IMPORTANT: How to repair filesystem after format, etc
 
Old 09-30-2015, 22:07   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 17
Member: 2144916
Status: Offline
Thanks Meter: 26
the box says very clear instructions:

Copy files generated XTC2 box in the tab (M9 + / E9 + / 820s / 626s)
(The memory of the box XTC2 must be good but if it is not then fix it)


Let's continue:

The XTC2 box shows these steps and this is where all lose

Step 1: With XTC2Clip connected to PC, press the button Desired Corresponding to copy the files to the dip:

Copy files for M9 / M9 Sprint
Copy files for M9 + / E9 + / Desire 820s
> Copy files for Desire 626 (s) <

Step 2: Power off the phone. Connect clip to the phone's microSD slot, hold VOLUME UP (NOT usual volume DOWN). And while holding VOLUME UP Press power on button for 5 seconds. The phone will boot into factory test mode.


Simplifying: After copying the files generated by XTC2 box (THROUGH Card Reader). disconnect the box, and with the phone off, introduce XTC2 memory, the reader of the phone.

Then will do this: press volume up (NOT STOP PRESSING), press power button only five seconds and release it (only the button POWER). Wait a few seconds, almost a minute. The phone will boot into factory test mode (you can not see. Longer lasting one second the work done XTC2 box).

That's all (When you turn your phone will say: 1 upgrade 39 but it does, it's because you did wrong)
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40045 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO