GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2020, 14:58   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Tanha0321's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pakistan karachi
Posts: 6,519
Member: 314003
Status: Offline
Thanks Meter: 2,423
Xtc Server


My XTC Clip Not Active Server Erorr


How To Solv
  Reply With Quote
Old 01-12-2020, 15:08   #2 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,472
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 4,097
Hello!

Which server? All our servers are online now, we don't have any problems at the moment.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xtc2clip For This Useful Post:
Old 01-12-2020, 15:29   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Tanha0321's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pakistan karachi
Posts: 6,519
Member: 314003
Status: Offline
Thanks Meter: 2,423
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Hello!

Which server? All our servers are online now, we don't have any problems at the moment.

1.39 exe Active Server Error
  Reply With Quote
Old 01-12-2020, 15:45   #4 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,472
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 4,097
Quote:
Originally Posted by Tanha0321 View Post
1.39 exe Active Server Error
Please PM me your clip ID and exact error message.
  Reply With Quote
Old 01-12-2020, 16:17   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Tanha0321's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pakistan karachi
Posts: 6,519
Member: 314003
Status: Offline
Thanks Meter: 2,423
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Please PM me your clip ID and exact error message.



You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options.
  Reply With Quote
Old 01-12-2020, 17:02   #6 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,472
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 4,097
Quote:
Originally Posted by Tanha0321 View Post
You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options.
Hello,

Are you sure you are sending it to me? My PM are working fine, I had a message just a minute ago.
  Reply With Quote
Old 01-12-2020, 17:29   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Tanha0321's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pakistan karachi
Posts: 6,519
Member: 314003
Status: Offline
Thanks Meter: 2,423
Quote:
Originally Posted by xtc2clip View Post
Hello,

Are you sure you are sending it to me? My PM are working fine, I had a message just a minute ago.

Plz TeamViver Check My Problem

Last edited by xtc2clip; 01-12-2020 at 17:36.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:49.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26000 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO