GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Ultimate Multi Tool Box

Ultimate Multi Tool Box Multi GSM & CDMA Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2020, 07:29   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Vortune_labs's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Melbourne Aussy
Posts: 312
Member: 192176
Status: Offline
Sonork: 100.1646924
Thanks Meter: 29
Redmi 5A riva disable lock still lock


Device : Xiaomi Mi 5a
Operation : Disable Locks
Checking for existing devices...Found
Port : Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM67)
Driver Info : Qualcomm Incorporated, qcusbser.sys, 2.1.2.7
Opening Port...OK
Init Handshake Sequence...OK
Hardware ID : E1600500 [8917] 00000000
OPK_DATA : 079E496E26A477B120DFCD85DF7E4AD067164D8292DDD37993 0D5891E3D8240B
Initializing Protocol...OK
Using Auto Loader Selection [1]
Preparing Loader...Done
Sending Loader [8917]...Done
Executing Loader...OK
Detecting Chip Type...OK
Hardware : 8917, eMMC, 16 GB
LU Count : 1 [0x01D1F000]
Payload Info : In: 262144 [4096], Out: 1048576, Sector Size: 512
Reading Partition Table...OK
Reading Device Information...OK
Device : Xiaomi Redmi 5A [msm8937] [riva]
Software : CUSTOMER_VERSION_riva, V10.3.2.0.OCKMIXM [Fri Jul 5 19:03:32 WIB 2019]
Android Ver. : 8.1.0
Patch Level : 2019-06-01
USERDATA : Encrypted
Disabling Android Locks...Done
Operation Finished.

status done but the device still lock/need pinlock
  Reply With Quote
Old 05-23-2020, 21:09   #2 (permalink)
Product Manager
 
U.M.T's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Inside UMT
Posts: 6,082
Member: 2465108
Status: Offline
Sonork: No More Used
Thanks Meter: 9,151
Which version of QcFire you used?

Try with latest version please.

Br,
UMT
  Reply With Quote
Old 05-24-2020, 13:47   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Vortune_labs's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Melbourne Aussy
Posts: 312
Member: 192176
Status: Offline
Sonork: 100.1646924
Thanks Meter: 29
Quote:
Originally Posted by U.M.T View Post
Which version of QcFire you used?

Try with latest version please.

Br,
UMT
Im use QcFire version 5.6 or latest sir
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:49.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20631 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO