GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Ultimate Multi Tool Box


Ultimate Multi Tool Box Multi GSM & CDMA Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2019, 08:50   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: india
Posts: 18
Member: 2800269
Status: Offline
Thanks Meter: 2
vivo v5s frp not done


vivo v5s frp removing problem


Brand : Vivo
Model : V5s
Operation : Reset FRP
Qt: Untested Windows version 6.2 detected!
Waiting for Phone in BROM Mode...
Connect Power Off phone within 30 secs...
Port : MediaTek PreLoader USB VCOM (Android) (COM11)
Connected to BROM.
Sending Download Agent...
connect DA end stage: 2, enable DRAM in 1st DA: 0
Connecting to HighSpeed Port...
Waiting for HighSpeed Port..
Port : MediaTek DA USB VCOM (Android) (COM13)
Connected to Download Agent..
Syncing with Target...
Reading Partition Table...
Failed to read!
Disconnect Battery/Cable and Power On Phone.
[UltimateMTK Ver. 2.1]
  Reply With Quote
Old 08-16-2019, 09:07   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: india
Posts: 18
Member: 2800269
Status: Offline
Thanks Meter: 2
done by umt multi tool
go to recovery > advance option > reboot to adb
in motorola QC tab click reset frp and done !

Port : ADB Interface
Baud Rate : Not Applicable
Device : Motorola
Operation : Reset FRP
Searching for Device... Found
Model : vivo 1713
Version : 7.0
Hardware : mt6755
Baseband : Unknown
Basedband Not Found!
Try Read Info Again After Boot Finished!
Possibly Device May Not Have SIM Function!
SIM Card
CPU : arm64-v8a
Type : Unknown
MEID(1) : service: iphon
Root : Not Rooted
Resetting FRP Lock... Done
Operation Finished.
Elapsed Time: 00:08
[Module Ver. 5.4]
Log Saved to Logs\190816_133146.log
  Reply With Quote
Old 08-16-2019, 09:15   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: india
Posts: 18
Member: 2800269
Status: Offline
Thanks Meter: 2

Last edited by amit4dj; 08-16-2019 at 09:23.
  Reply With Quote
Old 08-18-2019, 06:58   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: JHARKHAND
Posts: 37
Member: 2818707
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Donate money to this user
try the latest ver mtk tool bro no need to select auth file just select model v5s and do ur job
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:28.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18408 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO