GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2010, 12:53   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: algeria
Posts: 111
Member: 791110
Status: Offline
Sonork: 100.1619399
Thanks Meter: 16
hard reset pola 100


htc innovation pola 100 hard reset


  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to hamidobest For This Useful Post:
Old 04-14-2010, 14:00   #2 (permalink)
No Life Poster
 
MED9's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: No Location
Posts: 1,641
Member: 87853
Status: Offline
Thanks Meter: 1,229
Ucan Reset Ur Phone Here:


HTC Touch Cruise (Polaris) hard reset soft reset

  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to MED9 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-31-2010, 20:21   #3 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: Lahore
Posts: 45
Member: 291927
Status: Offline
Sonork: 100.1584591
Thanks Meter: 13
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by MED9 View Post
Nice work i like it .
  Reply With Quote
Old 06-23-2010, 22:13   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: Oran, Algeria
Age: 40
Posts: 189
Member: 67584
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by MED9 View Post
Hi!
Please brother check link, or give me an other one.
Thank's
  Reply With Quote
Old 06-23-2010, 22:53   #5 (permalink)
No Life Poster
 
MED9's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: No Location
Posts: 1,641
Member: 87853
Status: Offline
Thanks Meter: 1,229
Quote:
Originally Posted by abdelkader View Post
Hi!
Please brother check link, or give me an other one.
Thank's
Bro Link Work Fine


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MED9 For This Useful Post:
Old 06-24-2010, 00:21   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: Oran, Algeria
Age: 40
Posts: 189
Member: 67584
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Sorry bro, not work for me; mybe i have a ^problem in my computer.
Thank's bro
  Reply With Quote
Old 09-09-2010, 14:37   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2009
Location: Bulgaria
Age: 38
Posts: 65
Member: 1057416
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Nice work 100%.............
  Reply With Quote
Old 05-07-2011, 07:34   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: kerala ,kottakkal
Posts: 43
Member: 1522327
Status: Offline
Thanks Meter: 66
htc cruise (pola100) hard reset

Press and hold the GPS and INTERNET EXPLORER buttons, and at the same time, use the stylus to press the RESET button at the bottom of your device.

press green call button

enjoy ...............
  Reply With Quote
Old 11-02-2011, 15:29   #9 (permalink)
Freak Poster
 
trycktill's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: new york
Posts: 484
Member: 208709
Status: Offline
Thanks Meter: 31
To perform a hard reset
1. Press and hold the GPS/MESSAGING and INTERNET EXPLORER buttons, and at the same time, use the stylus to press the RESET button at the bottom of your device.
2. Release the RESET button, but continue pressing the GPS/MESSAGING and INTERNET EXPLORER buttons until you see this message on the screen:


thanks Med9
  Reply With Quote
Old 01-04-2019, 07:22   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 838
Member: 492293
Status: Offline
Thanks Meter: 311
Press and hold the GPS and INTERNET EXPLORER buttons, and at the same time POWER BOTTON

100% WORK
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 15:29
3110 Need to Unlock & Reset ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-22-2001 07:35
how can you reset the life timer without using a data cable for a 5125 TDMA phone? PiNoY_bOy204 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-23-2001 12:46
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 05:33
5190 patial flashes - why are they so hard to find? Bads Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 04-14-2001 03:18


All times are GMT +1. The time now is 09:53.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40351 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO