GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2011, 07:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,747
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
Red face HTC HD2 Problem Discussion

Hi Guyz

Got some units of HTC HD2.

Problem like this

Hang
Restart
Lower portion of PCB get HOT.


Flashed Hard SPL

Upgraded using almost all rom available from 1.43 to 3.14

Did Task29 before Rom Flash

Perform Radio flashing of different version

Sometime phone gets stuck @ 9% or 10% or 48%, keep handset without battery & cable, after a few min try again to flash. everything will be ok. but immediately after everything done. same condition.

I heard a lot of people faced this problem.

What is your experience regarding this problem?

Please discuss about its more problem if you faced.

its Hardware or Software ?


  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-01-2011, 07:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
Thumbs up

Max HD2 From T-Mobile & HongKong has such problems as have found H/W problem on it.
But i think GSM/Any of forum dont have hardware section for PDA phones like HTC & all so it want be fine to post hardware pictures for its solution to be try ed.
As on HTC has stopped manufacturing HD2 now on. HD2 has 2 different types of its main Boards with some of modified ver too.
  Reply With Quote
Old 02-01-2011, 07:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,747
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
@ cellsolution

One more info for you bro.

All i faced this problem into "Made in China"

I bought some phone to my very special friend "Made In Taiwan" working good.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-01-2011, 07:43   #4 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
Thumbs up

Not perfectely so cn be said that made in china has only problems as have perfecting working perfect phones by China Made tooo. Along as dionag HTC phones has got this kind of problems due to sim different ver/types & Networks.

For Eg:- T-Mobile phone works perfect with t-mobile sim & same phones gets heated or gives very less battery back up with different sim in India & some More country.

And HTC team visited specially india to check same ........ Now dont ask me how i know this pleas......
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellsolution For This Useful Post:
Old 02-01-2011, 07:47   #5 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
And In some set Problem r based on both H/W as well S/w but thread started info indicates its 100% H/W based....
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 04:49   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,747
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
.....Update

anyone ? anyone has any different experience ? anyone ?
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 05:45   #7 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
Thumbs up

I think left to U & Me no one else has faced such problem or they r still busy solving it out......
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 05:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
srkhan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Behind Enemy Lines with my .22
Age: 31
Posts: 2,128
Member: 153695
Status: Offline
Sonork: 01713115300
Thanks Meter: 624
My hardware technician can fix it. if you dare to send ur phone
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 06:00   #9 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
Quote:
Originally Posted by srkhan View Post
My hardware technician can fix it. if you dare to send ur phone
Nice we r on
HTC HD2 Problem Discussion
Same cn be done if u send it...with $$$$$
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellsolution For This Useful Post:
Old 02-02-2011, 06:42   #10 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,747
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
@ srkhan

Turn page of your history book. try to remember who fixed your HTC Hermes

Good day.
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 06:54   #11 (permalink)
Product Supporter
 
rajeshchiyyan's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: MobilesFactory,trichy,TN,India
Age: 24
Posts: 1,495
Member: 1347585
Status: Offline
Sonork: 100.1596390
Thanks Meter: 438
yes i have also strange problem in one hd2 tmous (on back made in china ) customer did wrong flash on it so it's stuck at bootloader only i flashed with 3.14 version using goldcard after flash stuck in "stick together screen" i try lot of roms but nthg happend
task29 also try and try with hspl and without hspl flashing done but still same , i also try j-tag also
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 06:54   #12 (permalink)
No Life Poster
 
srkhan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Behind Enemy Lines with my .22
Age: 31
Posts: 2,128
Member: 153695
Status: Offline
Sonork: 01713115300
Thanks Meter: 624
Quote:
Originally Posted by .:SUBRATA:. View Post
@ srkhan

Turn page of your history book. try to remember who fixed your HTC Hermes

Good day.
Hermes and HD2 not same?

both got different problem

you FIXED my hermesh that i mentioned here> Dear .:SUBRATA:.

Line number 3 from bellow
  Reply With Quote
Old 02-02-2011, 08:36   #13 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,747
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
Quote:
Originally Posted by rajeshchiyyan View Post
yes i have also strange problem in one hd2 tmous (on back made in china ) customer did wrong flash on it so it's stuck at bootloader only i flashed with 3.14 version using goldcard after flash stuck in "stick together screen" i try lot of roms but nthg happend
task29 also try and try with hspl and without hspl flashing done but still same , i also try j-tag also
This is different story, we are intended to discuss Generic problem.

Not about those problem, which created after wrong flash or by user.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Old 02-02-2011, 13:54   #14 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by srkhan View Post
Hermes and HD2 not same?

both got different problem

you FIXED my hermesh that i mentioned here> Dear .:SUBRATA:.

Line number 3 from bellow

& if really u have solution y don't u deal with HTC they too r seeking for it. Let ma know u cn get good $$$$$ with good name tooooo & if u r in kidding mood. Then pleas miss guide people hear
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellsolution For This Useful Post:
Old 02-09-2011, 07:32   #15 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,747
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
Anyone else.............. ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 08:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 15:21
6110 5.47 sw unlock problem gsms Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-21-1999 18:43
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44


All times are GMT +1. The time now is 12:36.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.50252 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO