GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2010, 06:56   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: @ your fingertip
Posts: 469
Member: 853601
Status: Offline
Thanks Meter: 184
HTC X01HT need help

we tried to change language from japaneses to english but all link we entered are all dead, we need English EROM for HTC x01HT Herm 200 and SPL Software downgrader coz we can't unlock this phone having SPL version 1.09, anybody can help us? HERM200 IPL-1.01

Really need your help and guidance.

Tnx in advance
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 09:45   #2 (permalink)
No Life Poster
 
szig's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hungary
Age: 38
Posts: 1,242
Member: 365452
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by delro_0201069 View Post
we tried to change language from japaneses to english but all link we entered are all dead, we need English EROM for HTC x01HT Herm 200 and SPL Software downgrader coz we can't unlock this phone having SPL version 1.09, anybody can help us? HERM200 IPL-1.01

Really need your help and guidance.

Tnx in advance
Hi!

Maybe standard hermes CID unlocker works on this device,so you can change the language,but with SPL 1.09 you are not able to downgrade and SIM unlock your device.
For your problem:
need to change hermes200 language to english
link to CID unlocker and ROM in post #2.

Next time use search before start a new thread,please!

BR

Szig
  Reply With Quote
Old 06-04-2010, 04:34   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: @ your fingertip
Posts: 469
Member: 853601
Status: Offline
Thanks Meter: 184
Quote:
Originally Posted by szig View Post
Hi!

Maybe standard hermes CID unlocker works on this device,so you can change the language,but with SPL 1.09 you are not able to downgrade and SIM unlock your device.
For your problem:
need to change hermes200 language to english
link to CID unlocker and ROM in post #2.

Next time use search before start a new thread,please!

BR

Szig

Sir, there is no problem if you're having spl of 1.04. we cannot direct unlock these phone having spl of 1.09, Using HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a, cannot transfer and run sspl-herm to the phone, we are trying to downgrade this to spl 1.04 but we don't know how and what are the procedures
  Reply With Quote
Old 06-04-2010, 06:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
szig's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hungary
Age: 38
Posts: 1,242
Member: 365452
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by delro_0201069 View Post
Sir, there is no problem if you're having spl of 1.04. we cannot direct unlock these phone having spl of 1.09, Using HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a, cannot transfer and run sspl-herm to the phone, we are trying to downgrade this to spl 1.04 but we don't know how and what are the procedures
This model has a protected SPL and protected Radio.It can be unlocked,if it has never been switched on,because the trick is in the extrom and if you skip the extrom install,you have a chance to unlock it.
I think you can't downgrade the SPL and you can't flash a patched Radio,so you can't unlock it.

BR

Szig
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to szig For This Useful Post:
Old 06-04-2010, 15:08   #5 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Your Window Mobile
Age: 36
Posts: 702
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 285
Quote:
Originally Posted by delro_0201069 View Post
Sir, there is no problem if you're having spl of 1.04. we cannot direct unlock these phone having spl of 1.09, Using HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a, cannot transfer and run sspl-herm to the phone, we are trying to downgrade this to spl 1.04 but we don't know how and what are the procedures
iT POSSIBLE & 100% CN DO IT jUST PAY & GET IT DONE.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellsolution For This Useful Post:
Old 06-05-2010, 02:57   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: @ your fingertip
Posts: 469
Member: 853601
Status: Offline
Thanks Meter: 184
Quote:
This model has a protected SPL and protected Radio.It can be unlocked,if it has never been switched on,because the trick is in the extrom and if you skip the extrom install,you have a chance to unlock it.
I think you can't downgrade the SPL and you can't flash a patched Radio,so you can't unlock it.
It can be unlocked if it has never been switched on? - this procedure not working coz the phone powered already

we can't downgrade the SPL - the solution for us was RTO (return to owner)

Quote:
T POSSIBLE & 100% CN DO IT jUST PAY & GET IT DONE.
Even GSM father didn't post and replied anything about HTC X01HT having SPL of 1.09.

our problem is the version of SPL having 1.09, if we receive this kind of phone having SPl of 1.04 and 1.06, there's no problem, we can proceed to unlocking and change language procedure, hoping to all GSM masters, to post this kind of phone having highest version of SPL..

Thanks to all of your replies sir..


we find and search on other site, the xda developer, no one posted of this type of phone having highest spl version...
  Reply With Quote
Old 06-05-2010, 12:04   #7 (permalink)
No Life Poster
 
szig's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hungary
Age: 38
Posts: 1,242
Member: 365452
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by delro_0201069 View Post
It can be unlocked if it has never been switched on? - this procedure not working coz the phone powered already

we can't downgrade the SPL - the solution for us was RTO (return to owner)



Even GSM father didn't post and replied anything about HTC X01HT having SPL of 1.09.

our problem is the version of SPL having 1.09, if we receive this kind of phone having SPl of 1.04 and 1.06, there's no problem, we can proceed to unlocking and change language procedure, hoping to all GSM masters, to post this kind of phone having highest version of SPL..

Thanks to all of your replies sir..


we find and search on other site, the xda developer, no one posted of this type of phone having highest spl version...
Hi!

It is discussed on xda-developers forum.If someone had a brand new (unopened) handset and didn't allow to install the extrom then had a chance to unlock it.It's for X01HT Softbank models only (with SPL 1.09 aka after April).
Usually even the unlock servers aren't able to provide the code for these models.(I read it on the forums,not my own experience.)

BR

Szig
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to szig For This Useful Post:
Old 07-08-2010, 13:01   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philippines
Posts: 511
Member: 252201
Status: Offline
Thanks Meter: 148
Even if you have spl 1.04 and tried to unlock with hermes v3.0a, flash the radio , you can unlocked it but when you insert sim, it is still locked tested mine softbank x01ht spl v1.04..

so temporary solution is by x-sim..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 21:31
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29
need ericsson 88 cable migdamas Old Ericsson Phones & Sony Phones 1 06-02-1999 16:23
need eeprom photo???? mobileinfo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-26-1999 11:35


All times are GMT +1. The time now is 09:51.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34238 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO