GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 10:08   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: NIGERIA
Posts: 287
Member: 479049
Status: Online
Thanks Meter: 17
Sam i8700 hard reset

Please help,i used buton camera +volume down and power buton.but it is not stay ,it is do blinking and am unnable to press home boton to format . When rish place to press home boton, it is blinkink. Then ,i flash it with I8700_WP7_Downloader_Ver_7.03_For_Retail_Device__P roduct_Force_Select, and i used file 'I8700DTMJJ6'.bot now is not show anything when press formating command.
  Reply With Quote
Old 05-25-2012, 09:27   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Karlos007's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Prague, Czech Republic
Age: 31
Posts: 194
Member: 170013
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Try THIS 7.21 downloader. Flash boot, phone, eboot, pda, csc with THIS flash.

Karel
  Reply With Quote
Old 05-26-2012, 12:30   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: NIGERIA
Posts: 287
Member: 479049
Status: Online
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by Karlos007 View Post
Try THIS 7.21 downloader. Flash boot, phone, eboot, pda, csc with THIS flash.

Karel
thanks i av try it,not work is still blinking after flashing.
  Reply With Quote
Old 05-28-2012, 08:33   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Karlos007's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Prague, Czech Republic
Age: 31
Posts: 194
Member: 170013
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by GLOW MOBILE View Post
thanks i av try it,not work is still blinking after flashing.
Try MAGLDR and then flash THIS DFT flash. ORIGINAL THREAD
  Reply With Quote
Old 05-30-2012, 09:52   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: NIGERIA
Posts: 287
Member: 479049
Status: Online
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by Karlos007 View Post
Try MAGLDR and then flash THIS DFT flash. ORIGINAL THREAD
thanks bro,i av downloaded it but what flaser do i use to flash it.Because rapitool is unable to open says rapi dll not found.
  Reply With Quote
Old 05-30-2012, 10:15   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Karlos007's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Prague, Czech Republic
Age: 31
Posts: 194
Member: 170013
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by GLOW MOBILE View Post
thanks bro,i av downloaded it but what flaser do i use to flash it.Because rapitool is unable to open says rapi dll not found.
You cannot run DFT_WPI_SAM1.exe?
  Reply With Quote
Old 05-30-2012, 10:24   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: NIGERIA
Posts: 287
Member: 479049
Status: Online
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by Karlos007 View Post
You cannot run DFT_WPI_SAM1.exe?
bro,i av run DFT_SAM1...exe and it say ut as intalled MAGLDR susesfull to my phone,but i do not no what flaser do i use to flash it
  Reply With Quote
Old 05-30-2012, 11:39   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Karlos007's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Prague, Czech Republic
Age: 31
Posts: 194
Member: 170013
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by GLOW MOBILE View Post
bro,i av run DFT_SAM1...exe and it say ut as intalled MAGLDR susesfull to my phone,but i do not no what flaser do i use to flash it
1. Put phone to download mode - vol up + camera + power
2. run DFT_MLI_SAM1.exe - it installs MAGLDR to your phone
3. Put phone to magldr flash mode - vol down + camera +power then press back key
4. run DFT_WPI_SAM1.exe
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 15:29
3110 Need to Unlock & Reset ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-22-2001 07:35
how can you reset the life timer without using a data cable for a 5125 TDMA phone? PiNoY_bOy204 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-23-2001 12:46
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 05:33
5190 patial flashes - why are they so hard to find? Bads Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 04-14-2001 03:18


All times are GMT +1. The time now is 19:01.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31246 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO