View Single Post
Old 07-11-2013, 02:51   #27 (permalink)
ale_0274
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Santa Fe, Argentina
Posts: 147
Member: 600068
Status: Offline
Thanks Meter: 15
thanks great update, but I can not connect to server navifirm of cyclone. someone help me

Establishing Connection with Box in Main Mode...
Handling device: [Cyclone Team], [Cyclone Box], [Platform: Classic]
Initializing box...
Box Firmware: Cyclone Main Application v02.11, (Nov 10 2012 00:51:46, gcc v4.3.3, RTOS V6.0.1), Type: Signed Production Application, (C) KarwosSoft 2012
Hardware Platform: Cyclone Classic Flasher Interface (c) 2008,2009 KarwosLabs
Box Serial Number: C00029EA
HW Revision: A, Suitable for: Production, Case: First Plastic Case, MCU Manufacture Time: 2009, wk32
Initializing security card...
Card Serial Number: DE000266
Card Firmware Revision: 010A
Card is activated
Box is activated
Started box selftests procedure
USB Voltage 5,12v PASSED
MCU Voltage 3,31v PASSED
Core Voltage 1,80v PASSED
VBAT Voltage 0,01v PASSED
VBAT Voltage 5,12v PASSED
Box VPP disabled
VPP Voltage 0,04v PASSED
Internal Box VPP Enabled
VPP Voltage 4,97v PASSED
Box VPP disabled
VPP Voltage 0,04v PASSED
External Box VPP Enabled
VPP Voltage 0,04v FAILED - IGNORED - Probably power supply is not connected
Box VPP disabled
All box selftests passed!
Super DCT4 Activation: TRUE
XGold/Blackberry Service Running, Counter: 100
Avaiable Physical Memory: 396.528MB
Avaiable Virtual Memory: 1.871GB
Avaiable Pagefile: 2.67GB
Initializing FBUS...
All initialized - Ready to work
Connecting to Cyclone Server...
[NaviFirm] Failed to Receive Products List -> Failed to connect to Cyclone Server
Connecting to Cyclone Server...
[NaviFirm] Failed to Receive Products List -> Failed to connect to Cyclone Server
 
 
Page generated in 0.06358 seconds with 7 queries