GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2020, 04:49   #16 (permalink)
No Life Poster
 
asia_gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Asia Mobiles Repairing (Swabi)
Posts: 593
Member: 435412
Status: Offline
Sonork: 100.1608142
Thanks Meter: 284

i say this version is not run in cm2 dongle activation plz fiz this issue frist

And Dont Delet My POst I Reminde It 2nd Time
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 05:47   #17 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Mardan Pakistan
Age: 35
Posts: 63
Member: 2768168
Status: Offline
Thanks Meter: 26
wrong username and password with infinity CM2 dongle.
when click on change account type, not showing dongle.
any solution?
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 05:49   #18 (permalink)
No Life Poster
 
CoMoBat's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Abedi-GSM
Age: 33
Posts: 502
Member: 1171122
Status: Offline
Sonork: 100.1623220
Thanks Meter: 129
Exclamation

Quote:
Originally Posted by bherkund View Post
i am using hcu=dc phoenix on infinity best dongle and today after update to latest hcu exe now hcu software is not detecting user account type and dc phoenix is working well..
help what problem caused

after hcu exe update my infinity best dongle account type not working and dc phoenix is working but hcu client is not detecting dongle and dongle is working on other activations,help?

@Namelocked
I have exactly your problem
After the recent update, it will no longer detect the dongle(best Infinity)

But with older HCU versions, dongles are identified

Even DC runs easily now
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 05:51   #19 (permalink)
No Life Poster
 
bherkund's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,088
Member: 1119917
Status: Offline
Sonork: nedi
Thanks Meter: 134
Red face same issue and i am the first who rised this issue

Quote:
Originally Posted by Abdul Basit GSM View Post
wrong username and password with infinity CM2 dongle.
when click on change account type, not showing dongle.
any solution?
please team fix this issue and make us able to use latest exe on our's cm2 or best dongles.
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 05:55   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 359
Member: 599694
Status: Offline
Thanks Meter: 70
wrong username and password with infinity CM2 dongle

Same here...
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 05:59   #21 (permalink)
No Life Poster
 
CoMoBat's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Abedi-GSM
Age: 33
Posts: 502
Member: 1171122
Status: Offline
Sonork: 100.1623220
Thanks Meter: 129
Exclamation After the recent update, it will no longer detect the dongle(best Infinity)

Quote:
Originally Posted by Abdul Basit GSM View Post
wrong username and password with infinity CM2 dongle.
when click on change account type, not showing dongle.
any solution?
Quote:
Originally Posted by asia_gsm View Post
i say this version is not run in cm2 dongle activation plz fiz this issue frist

And Dont Delet My POst I Reminde It 2nd Time
Quote:
Originally Posted by bherkund View Post
please team fix this issue and make us able to use latest exe on our's cm2 or best dongles.
Quote:
Originally Posted by 2hard4u View Post
wrong username and password with infinity CM2 dongle

Same here...

@Namelocked
I have exactly your problem
After the recent update, it will no longer detect the dongle(best Infinity)

But with older HCU versions, dongles are identified

Even DC runs easily now
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to CoMoBat For This Useful Post:
Old 05-28-2020, 07:18   #22 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: oman
Posts: 57
Member: 1735596
Status: Offline
Thanks Meter: 8
i have HCU v1.0.0.0358 update! on my infinity best.but this latest version cant login hcu
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 09:11   #23 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,535
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 53,511
Hey Friends !
We are here to fix an issue (if any).

As I can see problem comes not for all users so we should understand the problem reason now.
Please, post here your Infinity S/N so we will check it.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-28-2020, 10:51   #24 (permalink)
No Life Poster
 
ahmer5050's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: LOOLCano Is Dead
Posts: 1,338
Member: 2385819
Status: Offline
Sonork: No More Used
Thanks Meter: 595
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
Hey Friends !
We are here to fix an issue (if any).

As I can see problem comes not for all users so we should understand the problem reason now.
Please, post here your Infinity S/N so we will check it.
Hi Sir .
Here Is My Dongle Serial No (S/N): DB4A00CC
New HCU Exe Not working In My Dongle.
Thanks.
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 14:45   #25 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 1
Member: 2652505
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have problem with new version

Hello
My credit is active on the Infinity best dongle. Unfortunately, the dongle is not recognized today after i am update to new version. Dangle serial number: 76C7236C . Please check my problem.
Thanks
  Reply With Quote
Old 05-28-2020, 16:16   #26 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 16
Member: 980481
Status: Offline
Thanks Meter: 14
not work four infinity dongle

Card found : 9FA11348 , v0143
Infinity-Box [ Chinese Miracle ] MediaTek Service Module [ MTK ] v2.10

Last edited by Namelocked; 05-29-2020 at 09:18.
  Reply With Quote
Old 05-29-2020, 02:25   #27 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 477
Member: 2320256
Status: Offline
Sonork: 100.1661545
Thanks Meter: 45
my dongle not work too cm2 infinity in last update plz help
  Reply With Quote
Old 05-29-2020, 07:14   #28 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Location: india
Posts: 709
Member: 704044
Status: Offline
Thanks Meter: 191
Dear supporter in latest exe dongle detection ( select dongle or username) bug
DC PHOENIX NO PROBLEMS
kindly solve this
  Reply With Quote
Old 05-29-2020, 08:53   #29 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 23
Member: 2877058
Status: Offline
Thanks Meter: 2
last update hcu probleme infiny dongle detection please fix this problem
  Reply With Quote
Old 05-29-2020, 14:46   #30 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2018
Location: Venezuela
Posts: 130
Member: 2858558
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by houssemhb View Post
Infinity dongle activation not working me too
Good morning, having the annual infinity dongle license expired and if I have activated hcu + dc phoenix I can use it without problems
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:08.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22854 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO