GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2019, 14:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 703
Member: 1788877
Status: Offline
Thanks Meter: 228
Zte MF920V


Hi
I need to unlock a ZTE MF920V
How to do it plz because i donít find this choice
Thx
  Reply With Quote
Old 02-01-2019, 16:01   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,842
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,500
Were you able to detect it on DC-unlocker client?
  Reply With Quote
Old 02-02-2019, 02:57   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 703
Member: 1788877
Status: Offline
Thanks Meter: 228
No bro
My computer did not detect it
  Reply With Quote
Old 02-04-2019, 00:01   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 703
Member: 1788877
Status: Offline
Thanks Meter: 228
i'm waiting for ur answer plz
anyone can help ?
  Reply With Quote
Old 02-04-2019, 10:35   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,842
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,500
If computer does not detected, DC-unlocker will definitely won't detect it therefore nothing we can check about possibility to unlock your unsupported unit.
  Reply With Quote
Old 02-05-2019, 22:11   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 703
Member: 1788877
Status: Offline
Thanks Meter: 228
sorry i think i miss explain that my computer not detect it
yes it does but when i run dc-unlocker it does not detect it
i mean dc-unlocker can't see it, i can go on storage of it from my computer
help plz
  Reply With Quote
Old 02-05-2019, 22:28   #7 (permalink)
No Life Poster
 
gunit1's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Cote Ivoire ABJ,tvlle, LBJ.23
Age: 35
Posts: 1,529
Member: 2041210
Status: Offline
Thanks Meter: 499
Donate money to this user
bro this model you can unlock only by online sur ebay you can unlock , i was tested this service is good 100/100 .

Last edited by Namelocked; 02-06-2019 at 08:56.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:35.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23760 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO