GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > EFT Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2020, 21:36   #31 (permalink)
No Life Poster
 
Mohammed Aamri's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Europe
Posts: 3,464
Member: 2536614
Status: Offline
Thanks Meter: 2,753

Quote:
Originally Posted by Andy Botenko View Post
Does this new activation support all the models and features of the original EFT dongle or not?
Yes sir thats right .

BR,
Mohammed Aamri
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mohammed Aamri For This Useful Post:
Old 02-19-2020, 21:38   #32 (permalink)
No Life Poster
 
Mohammed Aamri's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Europe
Posts: 3,464
Member: 2536614
Status: Offline
Thanks Meter: 2,753
Quote:
Originally Posted by rafi_5217705 View Post
hi sir
i already buy without dongle service but Not access FTP Service can you explain me why ?? when we open Support after login say that you don,t have dongle please help me
FTP is working only with hardware key , but you can buy also Easy-Firmware packages then you can download exclusive files.


BR,
Mohammed Aamri
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mohammed Aamri For This Useful Post:
Old 02-19-2020, 21:39   #33 (permalink)
No Life Poster
 
Mohammed Aamri's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Europe
Posts: 3,464
Member: 2536614
Status: Offline
Thanks Meter: 2,753
Quote:
Originally Posted by waseemjan View Post
hello how to activate and price
thank you
All details is in the link above sir check it again .


BR,
Mohammed Aamri
  Reply With Quote
Old 02-20-2020, 13:33   #34 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Pak
Posts: 37
Member: 2942140
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Quote:
Originally Posted by Mohammed Aamri View Post
FTP is working only with hardware key , but you can buy also Easy-Firmware packages then you can download exclusive files.


BR,
Mohammed Aamri
This is just EFT PRO FULL Without FTP ???
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GSM-SURGEON For This Useful Post:
Old 02-20-2020, 15:55   #35 (permalink)
No Life Poster
 
Mohammed Aamri's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Europe
Posts: 3,464
Member: 2536614
Status: Offline
Thanks Meter: 2,753
Quote:
Originally Posted by GSM-SURGEON View Post
This is just EFT PRO FULL Without FTP ???
Yes EFT PRO TOOL is without ftp .


BR,
Mohammed Aamri
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Mohammed Aamri For This Useful Post:
Old 02-20-2020, 22:04   #36 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: port harcourt
Posts: 17
Member: 2821997
Status: Offline
Thanks Meter: 2
sir i have eft dongle, my activation has expired since 2 years ago,so i want to renew it,soi want to knw, if i renew it, willi use eft pro software?? or just normal eft dongle software
  Reply With Quote
Old 02-21-2020, 14:54   #37 (permalink)
No Life Poster
 
Mohammed Aamri's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Europe
Posts: 3,464
Member: 2536614
Status: Offline
Thanks Meter: 2,753
Quote:
Originally Posted by uchekeke View Post
sir i have eft dongle, my activation has expired since 2 years ago,so i want to renew it,soi want to knw, if i renew it, willi use eft pro software?? or just normal eft dongle software
Hey
yes you can make activation and you can use the both interface


BR,
Mohammed Aamri
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Mohammed Aamri For This Useful Post:
Old 02-25-2020, 09:29   #38 (permalink)
No Life Poster
 
usernome's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Iassy
Posts: 4,302
Member: 19723
Status: Offline
Thanks Meter: 353
And how do I activate EFT Pro on the second computer ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to usernome For This Useful Post:
Old 02-27-2020, 22:05   #39 (permalink)
No Life Poster
 
Yusuf Lawal's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Nigeria
Posts: 5,767
Member: 1677653
Status: Offline
Thanks Meter: 2,177
Donate money to this user
Is this EFT PRO ACTIVATION come with FTP activation?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Yusuf Lawal For This Useful Post:
Old 03-01-2020, 06:59   #40 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2011
Location: kampala Uganda
Posts: 124
Member: 1610674
Status: Offline
Sonork: 210921
Thanks Meter: 39
hello after buying this activation do i just renew like dongle or i have to pay about 89$ per year
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to okello For This Useful Post:
Old 03-05-2020, 05:29   #41 (permalink)
No Life Poster
 
parengBok's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Philippines
Posts: 751
Member: 696820
Status: Offline
Sonork: 100.1640853
Thanks Meter: 242
is EFT PRO TOOL has access to https://easy-firmware.com/? can download files?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to parengBok For This Useful Post:
Old 03-05-2020, 11:31   #42 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2018
Location: Zimbabwe
Posts: 139
Member: 2807070
Status: Offline
Sonork: 550000
Thanks Meter: 29
can any one tell me Eft Pro Tool activation yearly or life time without dongle
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hasheemkapla559 For This Useful Post:
Old 03-07-2020, 22:36   #43 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7
Member: 1423520
Status: Offline
Sonork: XtremeVision
Thanks Meter: 6
How can I transfer 'EFT Pro without dongle' application from the 2nd computer to another computer ? On another computer when I open the application I get this error: Unrecognized PC; You must log from your previous devices.

So, the licence remains activated/registered on the first 2 computers within was installed ? How can I transfer a licence to another pc ?

Please answer. Thank you.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to XtremeVision For This Useful Post:
Old 03-07-2020, 22:49   #44 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7
Member: 1423520
Status: Offline
Sonork: XtremeVision
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by hasheemkapla559 View Post
can any one tell me Eft Pro Tool activation yearly or life time without dongle
'EFT Pro without dongle' activation licence is for 1 year.
  Reply With Quote
Old 03-10-2020, 06:17   #45 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 435
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Is it renewable or do I need to pay 84,20 every year?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Digital EDGE For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:21.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38350 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO