GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > EFT Dongle


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2024, 11:01   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2019
Location: Ghana
Posts: 239
Member: 2938458
Status: Offline
Thanks Meter: 59
tecno kf7j mdm fail


Waiting For Device Connection...
USB PORT: MediaTek PreLoader USB VCOM_V1632 (Android) (COM643)
Port: MediaTek PreLoader USB VCOM_V1632 (Android) (COM643)
Manufacturer: MediaTek Inc.
OPEN COM PORT... OK
Handshake... OK
Waiting for server........ OK
Read CHIP ID... OK
HW-CODE: 0X707
CPU: MT6768
Read Chip Version... OK
HW-SUBCODE: 0X8A00
HW-VERSION: 0XCA00
SW-VERSION: 0X0000
Read Phone Configuration... OK
Waiting for server........ OK
Send Protection Files BROM... FAIL
[PROTOCOL ERR] [0x2470]

anything im doing wrong?
  Reply With Quote
Old 04-01-2024, 18:41   #2 (permalink)
Product Manager
 
easy-team's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: EFT Dongle
Posts: 12,105
Member: 2536865
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,197
Quote:
Originally Posted by obimpena View Post
Waiting For Device Connection...
USB PORT: MediaTek PreLoader USB VCOM_V1632 (Android) (COM643)
Port: MediaTek PreLoader USB VCOM_V1632 (Android) (COM643)
Manufacturer: MediaTek Inc.
OPEN COM PORT... OK
Handshake... OK
Waiting for server........ OK
Read CHIP ID... OK
HW-CODE: 0X707
CPU: MT6768
Read Chip Version... OK
HW-SUBCODE: 0X8A00
HW-VERSION: 0XCA00
SW-VERSION: 0X0000
Read Phone Configuration... OK
Waiting for server........ OK
Send Protection Files BROM... FAIL
[PROTOCOL ERR] [0x2470]

anything im doing wrong?
patch not supported sir
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:10.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.11659 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO