GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Uni-Android Tool - UAT

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2019, 15:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
zaskar's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: POland
Posts: 597
Member: 60746
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Change Tool ID platform working ?


I pressed deactiate button yestarday 16:00 and still cannot add new tool id.........

That procedure working ?
  Reply With Quote
Old 02-10-2019, 00:26   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 10
Member: 2744335
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by zaskar View Post
I pressed deactiate button yestarday 16:00 and still cannot add new tool id.........

That procedure working ?
not work for me to; i cant change it
  Reply With Quote
Old 02-10-2019, 06:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
MUKESH RAJ's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: GsmGenesis
Posts: 4,700
Member: 1084080
Status: Offline
Thanks Meter: 3,445
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by zaskar View Post
I pressed deactiate button yestarday 16:00 and still cannot add new tool id.........

That procedure working ?
Quote:
Originally Posted by ahmedid View Post
not work for me to; i cant change it





Post Your Registered Email ID
  Reply With Quote
Old 02-10-2019, 12:05   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 7
Member: 2659356
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I pressed deactiate button yestarday 16:00 and still cannot add new tool id.........

That procedure working ?
Tool ID
31B9-ABAD-1543-5418
it my tool ID with my UAT users manager
and my tool id with the programs is EE4F-E1ED-9567-E62C
  Reply With Quote
Old 02-11-2019, 11:40   #5 (permalink)
No Life Poster
 
zaskar's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: POland
Posts: 597
Member: 60746
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Quote:
Originally Posted by MUKESH RAJ View Post
Post Your Registered Email ID
[email protected]
  Reply With Quote
Old 02-11-2019, 14:57   #6 (permalink)
No Life Poster
 
zaskar's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: POland
Posts: 597
Member: 60746
Status: Offline
Thanks Meter: 35
old id 50B7-F030-C00A-D73E

Last edited by zaskar; 02-11-2019 at 14:58. Reason: new id 853D-54E0-2559-D8A3
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:32.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31451 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO