GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MFC Team Products > iBUS Tools For Apple Watch

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-22-2022, 18:32   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
[erro] Server init state canceled


Hi dear team

i give this error and can not use mfc
 
Old 02-22-2022, 18:39   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Serverlease check your ip adress!login not allowed! Please wait and retry
 
Old 02-22-2022, 18:48   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Oct 2014
Location: MFC
Posts: 792
Member: 2277861
Status: Offline
Thanks Meter: 210
So you have to wait 24~48hs for next login

https://www.mfcbox.com/tutorials/mfc-software-login
 
Old 02-22-2022, 18:56   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
thank you for your reply

as you know I live in Iran and your web site is filter here some times work some times need vpn so we have no choice but use vpn
Is there any chance for me not to wait 48 hs cuz I must fix watch for *******rs
 
Old 02-22-2022, 22:15   #5 (permalink)
Product Manager
 
.::Gsmdenis::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MFC
Posts: 8,297
Member: 79315
Status: Offline
Thanks Meter: 6,027
In case of this try to use stable vpn
 
Old 02-23-2022, 11:10   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
thank bro
Is there any count down to check server authorize time
How can I learn the hours I must wait.
would you please reset my waiting time sir
48 hours is a long time
 
Old 02-23-2022, 11:39   #7 (permalink)
Product Manager
 
.::Gsmdenis::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MFC
Posts: 8,297
Member: 79315
Status: Offline
Thanks Meter: 6,027
you can check the c:/mfc/logs date to know that !

thanks
 
The Following User Says Thank You to .::Gsmdenis::. For This Useful Post:
Old 02-24-2022, 09:15   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
37 hs and still same error

iPOWER X - Searching ...
Latest available software version is 3.9. Please update if necessary!

Server: Please check your IP address! Login not allowed! Please wait and retry!
Server init state canceled
Waiting for program to exit ...

is there any chance for me to reduce my waiting time please?
or I must wait exact 48 hs
 
Old 02-24-2022, 18:26   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Oct 2014
Location: MFC
Posts: 792
Member: 2277861
Status: Offline
Thanks Meter: 210
you must waiting , thanks
 
The Following User Says Thank You to mfcsupport For This Useful Post:
Old 02-25-2022, 11:07   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
63 hs still same error
please solve my problem 3 days im waiting to do my works
 
Old 02-25-2022, 12:55   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Tehran-Iran
Posts: 19
Member: 2998969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Sir i find the problem I have ibus S1 S2 S4
but only s2 and s4 are register in my profile
I dont have SN or order number to register S1 so not working
would you please help me?
 
Old 02-25-2022, 17:04   #12 (permalink)
Product Manager
 
.::Gsmdenis::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MFC
Posts: 8,297
Member: 79315
Status: Offline
Thanks Meter: 6,027
Quote:
Originally Posted by reza666h View Post
Sir i find the problem I have ibus S1 S2 S4
but only s2 and s4 are register in my profile
I dont have SN or order number to register S1 so not working
would you please help me?

Send related proof to [email protected]
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:34.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.14714 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO