GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GSMFABRICA Products > HYDRA TOOL

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-04-2020, 07:13   #1 (permalink)
Product Manager
 
Hydra Tool's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ukraine / Harkov
Posts: 1,834
Member: 2857401
Status: Offline
Thanks Meter: 5,905
HYDRA DONGLE "NOT ACTIVATED" Please Humtool to Register Solution


HYDRA DONGLE "NOT ACTIVATED" Please Humtool to Register and Active Solution for Hydra Dongle

This issue related to your smartcard drivers.

Uninstall Old Smart Card Driver and Install this driver AlcorDriver1.7.26.0,
From Hydra Tool folder.

Best Regards | Hydra Team

Last edited by Hydra Tool; 11-26-2020 at 16:20.
  Reply With Quote
The Following 19 Users Say Thank You to Hydra Tool For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-24-2020, 06:58   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 413
Member: 2685845
Status: Offline
Thanks Meter: 71
hydra tool

link eror problem eror
  Reply With Quote
Old 02-22-2021, 18:50   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 530
Member: 1979008
Status: Offline
Thanks Meter: 126
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 3
Windows 10 (Version 10.0, Build 19041, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
Intel(R) Q35 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0)
Ram Installed : 3 GB
Windows Access Right Admin
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190100000135
I TRIED HOW YOU TOLD ME BUT NOT RESPONDING... CAN YOU HELP PLEASE... RESET MY DONGLE....
  Reply With Quote
Old 02-23-2021, 11:19   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 150
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 132
Quote:
Originally Posted by yavas View Post
link eror problem eror
link working good please change browser and try again download if you dont download when go to drive path C:\Hydra Tool\Driver\SmartCard













BR,
Hydra Supporter
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hydra Supporter For This Useful Post:
Old 02-23-2021, 11:22   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 150
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 132
Quote:
Originally Posted by sundukwe View Post
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 3
Windows 10 (Version 10.0, Build 19041, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
Intel(R) Q35 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0)
Ram Installed : 3 GB
Windows Access Right Admin
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190100000135
I TRIED HOW YOU TOLD ME BUT NOT RESPONDING... CAN YOU HELP PLEASE... RESET MY DONGLE....



Install Driver AlcorDriver1.7.26.0,

first Register dongle and check









BR,
Hydra Supporter
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Hydra Supporter For This Useful Post:
Old 04-10-2021, 14:07   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 652
Member: 2233266
Status: Offline
Thanks Meter: 244
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 3
Windows 10 (Version 10.0, Build 19041, 64-bit Edition)
Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 @ 3.00GHz
Intel(R) HD Graphics
Ram Installed : 6 GB
Windows Access Right Admin

Connecting to Hydra Server...2...Failed.. Server Error
Try to select other server
ERROR : NO INTERNET CONNECTION
  Reply With Quote
Old 04-10-2021, 14:09   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 652
Member: 2233266
Status: Offline
Thanks Meter: 244
pls solution.pls pls.................

Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 3
Windows 10 (Version 10.0, Build 19041, 64-bit Edition)
Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 @ 3.00GHz
Intel(R) HD Graphics
Ram Installed : 6 GB
Windows Access Right Admin

Connecting to Hydra Server...2...Failed.. Server Error
Try to select other server
ERROR : NO INTERNET CONNECTION
  Reply With Quote
Old 05-19-2021, 13:58   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2016
Location: iran tehran 021
Posts: 966
Member: 2643931
Status: Offline
Sonork: ******
Thanks Meter: 213


alcor driver instal but error not active
but win 7 ok

Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 3
Windows 7 Service Pack 1 (Version 6.1, Build 7601, 64-bit Edition)
Intel(R) Pentium(R) CPU 2117U @ 1.80GHz
Intel(R) HD Graphics
Ram Installed : 4 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Connecting to Hydra Server...2...Ok
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190400000686
Initialize : OKAY
Status : Activated
Life : 0 [2-0-0-0-0]



Activating Hyda Dongle [SUCCESSFULLY ACTIVATED]
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190400000686
Initialize : OKAY
Status : Activated
Life : 0 [2-0-0-0-0]


Activating Module...
- Main....> Ok
- MediaTek....> Ok
- Qualcomm....> Ok
- Spreadtrum....> Ok
Activating Module Done!!!

Updating Modules...
- Main.... > Ok
- MediaTek.... > Ok
- Qualcomm.... > Ok
- Spreadtrum.... > Ok
Updating Modules Done!!
  Reply With Quote
Old 06-30-2021, 14:52   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 52
Member: 1086738
Status: Offline
Sonork: shamimtelecom
Thanks Meter: 23
Hydra Tools problum

Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 7
Windows 10 (Version 10.0, Build 21996, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM) i3-8100 CPU @ 3.60GHz
NVIDIA GeForce GT 220
Ram Installed : 16 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Connecting to Hydra Server...2...Ok
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 2003000035*

say rogation but not ok. plz help .... how to do active ..
  Reply With Quote
Old 06-30-2021, 15:22   #10 (permalink)
Product Manager
 
Hydra Tool's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ukraine / Harkov
Posts: 1,834
Member: 2857401
Status: Offline
Thanks Meter: 5,905
Quote:
Originally Posted by sadat.hasan View Post
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 7
Windows 10 (Version 10.0, Build 21996, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM) i3-8100 CPU @ 3.60GHz
NVIDIA GeForce GT 220
Ram Installed : 16 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Connecting to Hydra Server...2...Ok
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 2003000035*

say rogation but not ok. plz help .... how to do active ..

Hello,

Please Install SmartCard Alcor Driver at #1 post.

Best Regards | Hydra Team
  Reply With Quote
Old 06-30-2021, 15:36   #11 (permalink)
No Life Poster
 
..::GMSR::..'s Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: RSA-2048
Age: 36
Posts: 1,537
Member: 1444462
Status: Offline
Thanks Meter: 935
Hydra Tool.Exe || Auto Closed || Problem || Fixed by Self Update Manually [GSM iNFO]

About the same issue Related Solution

http://www.youtube.com/watch?v=rCtVu4X-ZPc
  Reply With Quote
Old 07-13-2021, 22:02   #12 (permalink)
No Life Poster
 
mickle1's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: on a different planet
Posts: 752
Member: 228253
Status: Offline
Thanks Meter: 20
it never worked unless i unistalled chimera now i cant get it to work at all i cant download the driver it just wants me to exract it via google cloud can anyone please help
  Reply With Quote
Old 08-02-2021, 12:44   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 44
Posts: 71
Member: 89550
Status: Offline
Thanks Meter: 7
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190900******
Initialize : OKAY
Status : Activated
Life : 0 [10-0-0-0-0]

=========== HYDRA DONGLE ALERT ===============
Error : LOCKED and NOT USABLE
TAKE NOTE
ATTEMPT TO PLAYDONGLE/SEND WRONG INITKEY
PLEASE STOP OR ELSE YOUR DONGLE WILL BE BLOCKED


hi every one
i have a problem please help
  Reply With Quote
Old 08-02-2021, 13:09   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 150
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 132
click dongle reset






Best Regard / Hydra Team
  Reply With Quote
Old 08-02-2021, 13:12   #15 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 150
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 132
Quote:
Originally Posted by mickle1 View Post
it never worked unless i unistalled chimera now i cant get it to work at all i cant download the driver it just wants me to exract it via google cloud can anyone please help

you can insatlled driver from here C/HydraTool/Driver
or
download from web



Best Regard / Hydra Team
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:50.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19274 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO