GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GSMFABRICA Products > HYDRA TOOL

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2021, 16:45   #16 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 45
Posts: 71
Member: 89550
Status: Offline
Thanks Meter: 8

Quote:
Originally Posted by Hydra Supporter View Post
click dongle reset






Best Regard / Hydra Team
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190900002354
Initialize : OKAY
Status : Activated
Life : 0 [10-0-0-0-0]

=========== HYDRA DONGLE ALERT ===============
Error : LOCKED and NOT USABLE
TAKE NOTE
ATTEMPT TO PLAYDONGLE/SEND WRONG INITKEY
PLEASE STOP OR ELSE YOUR DONGLE WILL BE BLOCKED


same
  Reply With Quote
Old 08-03-2021, 10:11   #17 (permalink)
Product Manager
 
Hydra Tool's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ukraine / Harkov
Posts: 1,915
Member: 2857401
Status: Offline
Thanks Meter: 6,424
Quote:
Originally Posted by mozgur View Post
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190900002354
Initialize : OKAY
Status : Activated
Life : 0 [10-0-0-0-0]

=========== HYDRA DONGLE ALERT ===============
Error : LOCKED and NOT USABLE
TAKE NOTE
ATTEMPT TO PLAYDONGLE/SEND WRONG INITKEY
PLEASE STOP OR ELSE YOUR DONGLE WILL BE BLOCKED


same
Hello,

Sent you a PM, Please check your inbox.

Best Regards | Hydra Team
  Reply With Quote
Old 11-18-2021, 20:44   #18 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: syria
Posts: 35
Member: 750902
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 16
Windows 10 (Version 10.0, Build 19043, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 380 @ 2.53GHz
Intel(R) HD Graphics
Ram Installed : 4 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Official Website : http://hydra-dongle.com/
Gsmhosting product support : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f1065/
Facebook Page : https://www.facebook.com/hydratool/
Official DistributorS and Resellers : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f106...llers-2506619/

Official Support Group
Facebook : https://www.facebook.com/groups/246863286031193/
Telegram : https://t.me/joinchat/KdEOGFMjQlPnzmk8e_ltRw

Official Download site
Hydra Tool Softwares
https://drive.google.com/open?id=15r...ULrweV-TBV_fFb



******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 210900017996

plz my dongle not active
  Reply With Quote
Old 11-20-2021, 07:48   #19 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 391
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 605
Quote:
Originally Posted by martshelloo View Post
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 16
Windows 10 (Version 10.0, Build 19043, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 380 @ 2.53GHz
Intel(R) HD Graphics
Ram Installed : 4 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Official Website : http://hydra-dongle.com/
Gsmhosting product support : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f1065/
Facebook Page : https://www.facebook.com/hydratool/
Official DistributorS and Resellers : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f106...llers-2506619/

Official Support Group
Facebook : https://www.facebook.com/groups/246863286031193/
Telegram : https://t.me/joinchat/KdEOGFMjQlPnzmk8e_ltRw

Official Download site
Hydra Tool Softwares
https://drive.google.com/open?id=15r...ULrweV-TBV_fFb



******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 210900017996

plz my dongle not active
Uninstalled old setup and delete folder C:/Hydra Tool
first installed smart card driver Alcor
download new Setup and installed
Run Humtool




Best Regard | Rashi Hydra Tool
  Reply With Quote
Old 12-22-2021, 12:56   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 123
Member: 592081
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Quote:
Originally Posted by Hydra Tool View Post
Blocked Dongles & Error : LOCKED and NOT USABLE

*** Warning Hydra Dongle ****

ERROR : Hydra Dongle Locked and NOT USABLE


Please TAKE NOTE OF THE FOLLOWING:
  1. Please connect directly to pc/laptop usb port. If you use USBHub make sure cable is not too long or must be supported by power supply.
    *WE HAVE MULTIPLE ENCRYPTION INSIDE OUR APPLET. IT TAKES FEW SECONDS TO PROCESS*
  2. Avoid running hydra if you have sniffers/debuggers and other cracking tools installed in your pc.
  3. Please ALWAYS USE THE UPDATED Hydra Software Versions. We make it automatic update so we can fix whatever bugs and errors reported by users to avoid dongle error.
  4. DO NOT CHANGE PC TIME.


DO NOT USE THE OUTDATED SOFTWARE VERSIONS.



if you are see This life at log :
Life : 0-[10-0-0-0-0]
Its blocked, with Master Reset buton which at HumTool you can fix it,
Master Reset allow 2 time to reset it.

if Life become like this : Life : 2-[10-0-0-0-0]
Its mean your card blocked and you are already use 2 time Master Reset Buton, Please contact with us for Rebuild your card, it will take 5-7 working days


Thank you.

Best Regards | Hydra Team
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 18
Windows 10 (Version 10.0, Build 19042, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 870 @ 2.93GHz
ATI Radeon HD 4600 Series
Ram Installed : 4 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 191200003173



it is not active, it stays like this, help
  Reply With Quote
Old 12-28-2021, 04:56   #21 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 391
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 605
Quote:
Originally Posted by merkezgsm47 View Post
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2 Build 18
Windows 10 (Version 10.0, Build 19042, 64-bit Edition)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 870 @ 2.93GHz
ATI Radeon HD 4600 Series
Ram Installed : 4 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 191200003173



it is not active, it stays like this, help

you need installed alcor driver from web,or follow this path C:\Hydra Tool\Driver\Smartcard\Alcor_Smartcardreader




Best Regard | Hydra TeaM
  Reply With Quote
Old 02-21-2022, 07:37   #22 (permalink)
No Life Poster
 
siang8788's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: malaysia
Age: 40
Posts: 678
Member: 205283
Status: Offline
Thanks Meter: 80
hi my dongle ask for activate,but already activated before..


******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 191200002974
  Reply With Quote
Old 04-14-2022, 04:58   #23 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 391
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 605
Quote:
Originally Posted by siang8788 View Post
hi my dongle ask for activate,but already activated before..


******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 191200002974

first installed alcor driver from C:\Hydra Tool\Driver\SmartCardReader_Alcor
  Reply With Quote
Old 05-21-2022, 07:46   #24 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2014
Location: Peshawar
Age: 34
Posts: 249
Member: 2123463
Status: Offline
Sonork: 100.1652545
Thanks Meter: 29
Humble request

nowadays mtk now security problem

and that is brom mode

plz add latest vivo infinix and all other mtk phone force preloader to brom

hydra is still failed in this function

thaks
  Reply With Quote
Old 07-14-2022, 06:08   #25 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 540
Member: 1979008
Status: Offline
Thanks Meter: 133
in all , hydra tool does not surpot windows 10/ 11 64bits!!!!! It only surports all 32bits windows......
  Reply With Quote
Old 07-14-2022, 06:14   #26 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 540
Member: 1979008
Status: Offline
Thanks Meter: 133
Hydra Dongle Smartcard Driver
VERSION
1.7.26.0
BIT
32
ALSO YOUR HYDRA TOOL SMARTCARD DRIVERS ARE 32BITS NO 64BITS
  Reply With Quote
Old 07-16-2022, 06:30   #27 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 391
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 605
Quote:
Originally Posted by sundukwe View Post
Hydra Dongle Smartcard Driver
VERSION
1.7.26.0
BIT
32
ALSO YOUR HYDRA TOOL SMARTCARD DRIVERS ARE 32BITS NO 64BITS
follow this path and only installed setup.exe

C:\Hydra Tool\Driver\SmartCardReader_Alcor
  Reply With Quote
Old 07-26-2022, 14:37   #28 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Age: 35
Posts: 319
Member: 794428
Status: Offline
Thanks Meter: 80
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2.28
Windows 10 (Version 1809, OS Build 17763.3165, 64-bit Edition)
AMD Ryzen 5 PRO3500U w/ Radeon Vega Mobile Gfx
AMD Radeon(TM) Vega 8 Graphics
Ram Installed : 14 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Connecting to Hydra Server...All Countries...Ok

******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 190700001576
================================================== =====
" Wrong length Le: 224 expected. "
================================================== =====
This error can be fixed by the following:
1. Directly plug Hydra Dongle in your pc USB Port.
2. You need to install alcor driver.
3. Your card reader is slow, You need to replace it with fast one.
================================================== =====
  Reply With Quote
Old 07-26-2022, 19:34   #29 (permalink)
Product Supporter
 
Techy147's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Space
Posts: 1,072
Member: 2331209
Status: Offline
Thanks Meter: 1,620
Quote:
Originally Posted by babumnmm View Post
Hydra Update Manager Tool Ver 1.0.2.28
Windows 10 (Version 1809, OS Build 17763.3165, 64-bit Edition)
AMD Ryzen 5 PRO3500U w/ Radeon Vega Mobile Gfx
AMD Radeon(TM) Vega 8 Graphics
Ram Installed : 14 GB
Windows Access Right Admin
Software Run As Admnistrator

Connecting to Hydra Server...All Countries...Ok

******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 190700001576
================================================== =====
" Wrong length Le: 224 expected. "
================================================== =====
This error can be fixed by the following:
1. Directly plug Hydra Dongle in your pc USB Port.
2. You need to install alcor driver.
3. Your card reader is slow, You need to replace it with fast one.
================================================== =====

Hello please Install alcor drivers or Use Good quality card reader.
  Reply With Quote
Old 09-24-2022, 05:13   #30 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 174
Member: 1227219
Status: Offline
Sonork: 100.1662069
Thanks Meter: 21
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.2
Serial : 200100003328
Initialize : OKAY
Status : NOT Activated
Life : 0 [10-0-0-0-0]

please help how to solve with this dongle. already activated and i used it but it comes out with that problem.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:00.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.20934 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO