GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GSMFABRICA Products > HYDRA TOOL

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2019, 16:08   #1 (permalink)
Product Manager
 
Hydra Tool's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ukraine / Harkov
Posts: 1,816
Member: 2857401
Status: Offline
Thanks Meter: 5,826
Post Hydra Tool Install & Update Modules & Update Database


Hydra Tool Install & Update Modules & Update Database

How to Start ?

Download Full package from Download Page, You will see HumTool.exe there,
Run it and Click to Registration Buton, Fill your informations, and Click to Active,
Waiting for finish this, then Click to "Update All Hydra Softwares" button, It will Update your All lacking files and Database


Video Guide :

http://www.youtube.com/watch?v=5rCgO79umoE

Last edited by Hydra Tool; 07-28-2020 at 08:54.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Hydra Tool For This Useful Post:
Old 07-28-2020, 07:54   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sri Lanka
Posts: 258
Member: 164422
Status: Offline
Thanks Meter: 21
hydra update error

unable to run hydra software after new update.allways keeps showing "update software using hum tool" also i cannot close the message as well it keeps popping up.plz help
  Reply With Quote
Old 07-28-2020, 08:54   #3 (permalink)
Product Manager
 
Hydra Tool's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ukraine / Harkov
Posts: 1,816
Member: 2857401
Status: Offline
Thanks Meter: 5,826
Quote:
Originally Posted by shamzil View Post
unable to run hydra software after new update.allways keeps showing "update software using hum tool" also i cannot close the message as well it keeps popping up.plz help
Hello,

Please download latest installer from here, https://www.hydra-dongle.com/download/

Best Regards | Hydra Team
  Reply With Quote
Old 07-31-2020, 14:06   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sri Lanka
Posts: 258
Member: 164422
Status: Offline
Thanks Meter: 21
finally

it worked after deleting the previous hydra installed folder and reinstalling.
  Reply With Quote
Old 07-15-2021, 08:51   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2017
Location: Tamilnadu
Posts: 114
Member: 2749644
Status: Offline
Sonork: 100.1678692
Thanks Meter: 41
my hydra getting failed regularly like (HUMTOOL.exe<>HUMTOOL.exe)
reinstalling ok but after closing and opening tool same error
please help me permanent solution

no antivirus installed & windows defender is turned off

Last edited by ismailcnr; 07-15-2021 at 09:01.
  Reply With Quote
Old 07-15-2021, 09:07   #6 (permalink)
Product Manager
 
Hydra Tool's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Ukraine / Harkov
Posts: 1,816
Member: 2857401
Status: Offline
Thanks Meter: 5,826
Quote:
Originally Posted by ismailcnr View Post
my hydra getting failed regularly like (HUMTOOL.exe<>HUMTOOL.exe)
reinstalling ok but after closing and opening tool same error
please help me permanent solution

no antivirus installed & windows defender is turned off
Your exe is infected virus, Please replace your humtool and click the update all button at humtool.

Best Regards | Hydra Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hydra Tool For This Useful Post:
Old 09-09-2021, 22:14   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2016
Location: Longnan,Wudu District,China
Posts: 495
Member: 2547744
Status: Offline
Thanks Meter: 141
Hydra QC Tool Contains Torjan Virus Please Build Clean Virus Free EXE.
  Reply With Quote
Old 09-12-2021, 04:36   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Hydra Supporter's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: ... Heart ...
Posts: 124
Member: 2977290
Status: Offline
Thanks Meter: 49
If you have a problem, first turn off antivirus and firewall and follow this option to secure the software.

1- Go to Start > Settings > Update & Security > Windows Security > Virus & threat protection.

2- Under Virus & threat protection settings, select Manage settings, and then under Exclusions, select Add or remove exclusions.

3- Select Add an exclusion, and then select from files, folders, file types, or process. A folder exclusion will apply to all subfolders within the folder as well.





Best Regard | Rashi Hydra Tool
  Reply With Quote
Old 09-13-2021, 05:13   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2016
Location: Longnan,Wudu District,China
Posts: 495
Member: 2547744
Status: Offline
Thanks Meter: 141
Thanks For The Late Reply And Releases The Updates On Weekly Basis Build This Is Tool Best In The Field Some Suggestions:-
1- Add Realme And Other Models Auth Flashing
2- Add More Firmwares On The Support
3- Add Universal No Need To Select The Models
4- Remove Crashes Many Times EXE Will Be Crashed
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:32.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13864 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO