GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > HUA Team Products > HUA GOLD

HUA GOLD BY HUA TEAM

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2021, 09:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
GSMBOURGES's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: france
Posts: 939
Member: 270730
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Asangsm to hua?


please whats solution activate sansam box to HUA ?
 
Old 01-23-2021, 19:24   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Hua Supporter's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: IRAN
Posts: 11,073
Member: 2179353
Status: Online
Thanks Meter: 16,949
asansam is not for us....

please buy hua gold from www.gsmserver.com if need full modules
 
Old 02-07-2021, 15:25   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Georgia-Tbilisi
Posts: 21
Member: 2672310
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Your ASANSAM Dongle Activation is in Process List, Please Check Later.
i see it one week, How long must I wait!!!!!!!!!!!!!
 
The Following User Says Thank You to shenmue123 For This Useful Post:
Old 02-07-2021, 15:28   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Georgia-Tbilisi
Posts: 21
Member: 2672310
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Your ASANSAM Dongle Activation is in Process List, Please Check Later.
i see it one week, How long must I wait!!!!!!!!!!!!!
 
Old 05-06-2021, 05:42   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Georgia-Tbilisi
Posts: 21
Member: 2672310
Status: Offline
Thanks Meter: 1
asb to hua not work! always error runtime13! don't buy it you will lose money, gsm server does not return money.
 
Old 05-06-2021, 08:19   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Hua Supporter's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: IRAN
Posts: 11,073
Member: 2179353
Status: Online
Thanks Meter: 16,949
Quote:
Originally Posted by shenmue123 View Post
asb to hua not work! always error runtime13! don't buy it you will lose money, gsm server does not return money.
you can back to reseller.no problem
 
Old 05-09-2021, 17:59   #7 (permalink)
No Life Poster
 
GSMBOURGES's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: france
Posts: 939
Member: 270730
Status: Offline
Thanks Meter: 65
I've been active sansam to hua for several months, but still nothing?
 
Old 05-12-2021, 10:59   #8 (permalink)
No Life Poster
 
GSMBOURGES's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: france
Posts: 939
Member: 270730
Status: Offline
Thanks Meter: 65
whats solution please
Finding Smart-Card Type... DONE ASANSAM [0000009....
Checking Card is Healthy or Not...
Secure Connecting to Card... OK
Testing Card (1/2)... PASS
Testing Card (2/2)... PASS
Connecting to Server... Network Problem- (-2146818228)
Finding Smart-Card Type... DONE ASANSAM [000000......
Secure Connecting to Card... OK
Testing Card (1/2)... PASS
Testing Card (2/2)... PASS
Connecting to Server... Network Problem- (-2146818228)
 
Old 05-15-2021, 08:26   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Hua Supporter's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: IRAN
Posts: 11,073
Member: 2179353
Status: Online
Thanks Meter: 16,949
Quote:
Originally Posted by GSMBOURGES View Post
whats solution please
Finding Smart-Card Type... DONE ASANSAM [0000009....
Checking Card is Healthy or Not...
Secure Connecting to Card... OK
Testing Card (1/2)... PASS
Testing Card (2/2)... PASS
Connecting to Server... Network Problem- (-2146818228)
Finding Smart-Card Type... DONE ASANSAM [000000......
Secure Connecting to Card... OK
Testing Card (1/2)... PASS
Testing Card (2/2)... PASS
Connecting to Server... Network Problem- (-2146818228)
install the last setup ... 1.6.4
http://upload01.parsaspace.com/Setup...)_Rev1.6.4.exe

about runtime error13 :
this card cannot accept hua .... is very old
so
you can back to reseller

about runtime error 9 :
please change window language to eng united stated

Last edited by Hua Supporter; 05-15-2021 at 08:33.
 
Old 05-15-2021, 09:49   #10 (permalink)
No Life Poster
 
GSMBOURGES's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: france
Posts: 939
Member: 270730
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Quote:
Originally Posted by Hua Supporter View Post
install the last setup ... 1.6.4
http://upload01.parsaspace.com/Setup...)_Rev1.6.4.exe

about runtime error13 :
this card cannot accept hua .... is very old
so
you can back to reseller

about runtime error 9 :
please change window language to eng united stated
my resseler .
our source simply does not accept that the licence return is done,the problem is theirs because the tool is their attempt on another computer,i a am not able to solve it differently
 
Old 05-24-2021, 14:07   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Hua Supporter's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: IRAN
Posts: 11,073
Member: 2179353
Status: Online
Thanks Meter: 16,949
Gsmerver

Quote:
hello!
Asansam box/dongle conversion to hua tools ( hua + hmi + hqt) xxxxxxxxxx
user tried already different windows, another reader and fix rentime 13 software but can not fix a problem.
Can we ask refund?

huateam

Quote:
yes
post is closed.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:27.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14426 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO