GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > Magico Box Team > Magico Diag Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2020, 19:31   #1 (permalink)
No Life Poster
 
equinoks's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: In the dark side ;)
Age: 41
Posts: 2,077
Member: 21508
Status: Offline
Thanks Meter: 136
Ipad A1458 "Not support" message


I am trying to put ipad A1458 in purple mode, i have "Not support" shown on Diag tool little screen.. is there something to do ? thx
  Reply With Quote
Old 12-10-2020, 10:04   #2 (permalink)
No Life Poster
 
equinoks's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: In the dark side ;)
Age: 41
Posts: 2,077
Member: 21508
Status: Offline
Thanks Meter: 136
Sorry I just found that I must upgrade using microsd..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to equinoks For This Useful Post:
Old 12-10-2020, 11:16   #3 (permalink)
Product Manager
 
MagicoTeam's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Location: CHINA
Posts: 180
Member: 2916325
Status: Offline
Thanks Meter: 1,236
update first
https://forum.gsmhosting.com/vbb/f10...rsion-2887409/
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MagicoTeam For This Useful Post:
Old 12-13-2020, 02:05   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ernie78's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: e.cameros shop
Age: 42
Posts: 5,823
Member: 1229604
Status: Offline
Sonork: 100.1602688
Thanks Meter: 4,749
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by equinoks View Post
I am trying to put ipad A1458 in purple mode, i have "Not support" shown on Diag tool little screen.. is there something to do ? thx
tested me
https://forum.gsmhosting.com/vbb/f10...n-via-2932988/
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:13.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.09726 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO