GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Magico Box Team > Magico Diag Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2022, 19:02   #16 (permalink)
Moderator
 
chand_gee's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: <jeddah al saudia>
Age: 34
Posts: 2,251
Member: 668050
Status: Offline
Sonork: 100.1656307
Thanks Meter: 975

Quote:
Originally Posted by ahwak View Post
i have a1822 can't active
after write sn wifi bt

any solution

note : 3utools check show hd changed
no solution at the moment
  Reply With Quote
Old 02-01-2022, 12:54   #17 (permalink)
No Life Poster
 
jawad8305's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Morocco-Khenifra
Posts: 3,080
Member: 198621
Status: Offline
Sonork: 100.1591649
Thanks Meter: 1,047
Quote:
Originally Posted by ahwak View Post
i have a1822 can't active
after write sn wifi bt

any solution

note : 3utools check show hd changed
Try this solution :
Quote:
I may have an answer to this, for the models with activation error try the below:

Apple releases new activation policy when replacing NAND IC (Pegatron Manufacturing). You have to put original WiFi+Bluetooth address while doing the hardware replacement.
  Reply With Quote
Old 02-25-2022, 17:32   #18 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: inside apples a15
Posts: 772
Member: 975554
Status: Offline
Sonork: KG state:prenormal
Thanks Meter: 202
Donate money to this user
what is that?

Quote:
Originally Posted by jawad8305 View Post
Try this solution :
we repalce sn for icloud thats why we have activation problem..so if we put original sn wifi it will have icloud
  Reply With Quote
Old 05-19-2022, 01:29   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 101
Member: 1155554
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Hello everyone. I made the mistake of modifying sn and bt but I didn't make a backup. do you have a solution to recover bt and wifi info via sn? thank you in advance.
  Reply With Quote
Old 05-19-2022, 18:51   #20 (permalink)
No Life Poster
 
jawad8305's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Morocco-Khenifra
Posts: 3,080
Member: 198621
Status: Offline
Sonork: 100.1591649
Thanks Meter: 1,047
all infos are stocked in Magico_Diag_VER3_6C\log
  Reply With Quote
Old 05-20-2022, 10:35   #21 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 101
Member: 1155554
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by jawad8305 View Post
all infos are stocked in Magico_Diag_VER3_6C\log
Thank you for your answer. I am using irepair P10.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:21.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12801 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO