GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel & TCL Old Models

Alcatel & TCL Old Models Alcatel Old models like HD-x, HE-x , also BE Series like BE1, BE2 ,, BEx ext. here also located all TCL models threads like e777,d308,d868 & d818 models.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2001, 17:51   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Hong Kong
Posts: 4
Member: 3893
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post How to unlock Alactel One Touch 302?


Hello, I have a Alcatel One Touch 302, but how to unlock it, and where to get the software? I also didn t know how to find out
what software version it have!? Please help me, thanks!!!!!
  Reply With Quote
Old 03-30-2001, 19:31   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 174
Member: 2887
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Look here: http://afilip.wz.cz/software.html
Use "Alcatel ****er Cracked"
Password: AlcaTools23

Jarys
  Reply With Quote
Old 03-31-2001, 00:06   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Hong Kong
Posts: 4
Member: 3893
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Thank you very much jarys, I have software Version 135, but what kind of cable can I use? And how can I delete after unlocking
my provider start/end screen?
  Reply With Quote
Old 03-31-2001, 00:10   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Hong Kong
Posts: 4
Member: 3893
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

One more question, is it possible to make a backup before unlocking my phone, and with which programm?! Thank you very much for your help.
  Reply With Quote
Old 03-31-2001, 12:30   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 174
Member: 2887
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Use Alcatel Flasher by GsmBoyM 1.1 or BE4 flasher (read/write flash) and make back up of your phone. Cable scheme is here: http://afilip.kgb.cz/kabely.html#k3

Jarys
  Reply With Quote
Old 03-31-2001, 12:33   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Hong Kong
Posts: 4
Member: 3893
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Thank you very much jarys, maybe next time I can help you.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to unlock alctel one touch x200 wa3de Easy-Unlocker 3 02-22-2015 09:10
how to unlock htc p3452 touch flo denisirias Infinity-Box 5 08-20-2009 19:53
possible to unlock alcatel one touch 332? salsabil25 FuriousGold 0 06-05-2008 13:33
any solution to unlock 152 one touche elkarimi Alcatel TCL Phones and New Models 10 04-01-2006 15:05
Help To Unlock Alcatel One Touch Easy Dual Band Rukako Alcatel & TCL Old Models 0 09-11-1999 23:58

 



All times are GMT +1. The time now is 15:09.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14227 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO