GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Various CDMA/TDMA Cell Phones


Various CDMA/TDMA Cell Phones All CDMA & TDMA Cell Phones Related Threads are here

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2003, 14:20   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,177
Member: 20069
Status: Offline
Thanks Meter: 131
Red face how to upload a ringtones to 8260 using cable ?


hola folks !

i've tryied cable+logomanager on 8260 n it connects to the mobile but it can't upload a ringtones to 8260 some 1 kindly tell me through which 1 soft i can do this ?



big thanx in adv
  Reply With Quote
Old 08-07-2003, 15:29   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,177
Member: 20069
Status: Offline
Thanks Meter: 131
hi friends


i'm still lookin for a help

big thanx in adv
  Reply With Quote
Old 08-07-2003, 21:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Mobile Lab's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: D U B A I
Age: 46
Posts: 1,929
Member: 17651
Status: Offline
Sonork: 100.81230
Thanks Meter: 318
send messege to instaphone (if u have insta phone line) and bring tones.

not sure about Paktel.

Thanks n Regards
  Reply With Quote
Old 08-08-2003, 10:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,177
Member: 20069
Status: Offline
Thanks Meter: 131
Red face Mobile Lab

Dear sir,


SmS isn't a solution of my problem the nokia 8260 connects with logomanager through cable but the software can't allow u upload a ringtones through pc

so i'ld like to know is there any software available for Aims mobs through which i can upload a ringtones of myown choice ???


Big thanx in adv
  Reply With Quote
Old 08-08-2003, 10:39   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Mobile Lab's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: D U B A I
Age: 46
Posts: 1,929
Member: 17651
Status: Offline
Sonork: 100.81230
Thanks Meter: 318
Dear Arif..

i never saw a software which thorugh we upload ringtones in 8260..
if any of my custamer wants tones in has 8260 then i bring tones from instaphone .. like rt 1026 etc etc..u can upload 6 tones only ..

Thanks n Regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to upload Poly ringtones to LG-G3100 ? the_frightener LG 0 03-09-2004 13:18
how to upload Poly ringtones to LG-G3100 ? the_frightener LG 0 03-09-2004 13:07
sagem myx-6 how to upload picture ringtone to the phone and send the picture back standrews Wallpaper, Applications, RingTones, etc 0 09-25-2003 13:57
how to upload a ringtones to new Samsung C100? the_frightener Samsung Media, Games, Ringtones 0 07-20-2003 08:28
how 2 upload a ringtones to GD55 ? plz help the_frightener Panasonic 0 05-30-2003 13:02

 



All times are GMT +1. The time now is 06:56.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20867 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO