GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2002, 18:06   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2001
Location: india
Posts: 150
Member: 7176
Status: Offline
Thanks Meter: 0
3310 loses display when phone book or any other menu is opend..please help


3310 loses display when menu is opened...but still we can make and recive calls..what is the complaint..is it hardware or software complaint....<br />please help..<br />thanking all zfrank friends...... [email protected]
  Reply With Quote
Old 02-22-2002, 02:01   #2 (permalink)
Freak Poster
 
qtboy's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: davao city, philippines
Posts: 112
Member: 3422
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Talking

try replacing your lcd. worked for me
  Reply With Quote
Old 02-22-2002, 13:04   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: Leiria, PT & *******, CN
Posts: 2,514
Member: 3756
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Post

Hi!

If it's not display problem... then try to apply Factory settings.. with Wintesla, Nokia Tool or NkProfiles...

Cheers.
  Reply With Quote
Old 02-22-2002, 17:56   #4 (permalink)
Freak Poster
 
dimka's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Omsk, Russia
Age: 38
Posts: 121
Member: 7337
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I'му had the same problem with 5110.<br />So I reflashed it with tested flash with same version and everythings fine now!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
somebody please share R6639_G_81.21.05R_GCJNVIS00COREEU03D or any other R6639 FW alexzzander Motorola P2k 16 04-17-2010 15:26
for any one have problem with V710 security code or any other bug cairo_gsm Vodafone Star 3 03-14-2009 15:37
how to download file for nokia or any other phone blueteamgsm Universalbox 4 01-14-2009 23:08
t68 freez when enter to wap or any other communication menu Argo_Andrew Sony Ericsson 5 11-14-2003 17:24
how can I add a new cfg in 8290, 3330 or any other new fone in flasher? Cyb3r_j Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2001 09:33

 



All times are GMT +1. The time now is 20:06.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19298 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO