GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2002, 10:44   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2001
Location: india
Posts: 150
Member: 7176
Status: Offline
Thanks Meter: 0
3310 no network tried changing PA and ext ant connector...please help


3310 no network...i tried changing PA and ext ant connector ...still no network... i think its software complaint ...which area of the flash should i update....please help me....<br />thanking all zfrank friends..... [email protected]
  Reply With Quote
Old 02-23-2002, 11:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2001
Location: Mumbai [India]
Posts: 774
Member: 3503
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Post

it is only hardware for sure
  Reply With Quote
Old 02-23-2002, 11:55   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2001
Location: india
Posts: 150
Member: 7176
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello bhagvan gi... will you please explain what may be the problem.... [email protected]
  Reply With Quote
Old 02-23-2002, 12:21   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2001
Location: Mumbai [India]
Posts: 774
Member: 3503
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Post

if you phone keeps on resetting then it is software otherwise it is hardware<br />for no network found problem[menu 6-2-4-2] see the nhm 5 service manual Trouble shooting <br />not all the phones are 100% repairable
  Reply With Quote
Old 02-23-2002, 13:34   #5 (permalink)
Freak Poster
 
sayhu's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Turkey
Posts: 212
Member: 9355
Status: Offline
Thanks Meter: 113
Post

[quote]Originally posted by mangium:<br /><strong>3310 no network...i tried changing PA and ext ant connector ...still no network... i think its software complaint ...which area of the flash should i update....please help me....<br />thanking all zfrank friends..... [email protected] </strong><hr></blockquote>

Your problem may on hagar
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3310 no network - please help! uu1dx Nokia Hardware & Hardware Repair 14 01-10-2010 07:37
6500 Classic - Tryed to unlock and now Contact Service - Please Help... complete Universalbox 24 04-01-2009 17:40
3310 signal low after change PA and Antenna switch Black-Axe Nokia Hardware & Hardware Repair 5 10-15-2002 14:35
3310 v4.24 no network, NFRE reads imei FFFF....6565....., Brobel/Viper please helps pyramid Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-20-2001 10:57
3310 v4.24 no network, NFRE reads imei FFFF....6565....., Brobel/Viper please helps pyramid Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 10-04-2001 15:29

 



All times are GMT +1. The time now is 03:45.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19020 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO